Twilight

About three things I was absolutely posetive.
First, Edwars was a vampire. Second, there was a part of him - and I didn't know how dominant that part might be - that thirsted for my blodd. And third, I was unconditionally an irrevocably in love with him.

When Isabella Swan moves to the gloomy town of Forks and meets the mysterious, alluring Edward Cullen, her life takes a thrilling and terrefying turn. With his porcelain skin, golden eyes, mesmerizing voice, and supernatural gifts, Edward is both irresistible and impenetrable. Up until now, he has managed to keep his true identity hidden, but Bella is determined to uncover his dark secret.

What Bella doesn't realize is that the closer she gets to him, the more she is putting herself and those around her at risk. And it might be too late to turn back...

Läs den är allt jag kan säga!

Torsdag 26/2-09

Jag har, till skillnad från alla andra, inte ställt om dygnet så mycket eftersom jag varit på skidsemester så går man ju upp hyffsat tidigt och det blir ungefär samma tider som det är i skolan. Upp 7 och i säng 10 :) Hihi det är inte Moa van vid. Så jag vaknar vid 9 och vi har bestämt att vi ska in till stan. Jag käkar lite frukost och börjar jag sms bomba Moa så att hon ska vakna. Efter 9 (!) sms så börjar jag dampa lite på att hon inte svarar så jag ringer för att väcka henne ordentligt! Hahaha aldrig hört någon låta så trött i telefon, glömmer det aldrig!

Sen efter en stund ringer jag även Sofia som är inte riktigt lika trött men nära därpå som också hänger med. Vi möts på gullmars och sedan åker vi in till t-centralen. Vi går runt och tittar, käkade lite, tittade lite till. Jag får mitt barnbidrag ikväll så jag ska köpa det jag hittade imorrn istället. Hittade äntligen ett par svarta pumps som imorrn blir mina!

Sen så drog vi hemåt mot Moa. Sofia drog hem för hon skulle smörja in sina ben (?!) haha. Jag och Moa chillade lite och sen drog jag hemåt och käkade och nu sitter jag här och glor :) Puuuuuss



Hehehe hade lite kul med Moas webcam :)


I'm home!

Jag vet att jag som vanligt inte har nämt att jag skulle bort men jag har varit i ÅRE och kom hem igår. Det blev en inte helt lyckad semester. Det var extremt mycket liftköer och min bror, Kasper, lyckades bryta handleden vilket inte var så kul. Han är väldigt duktig på att åka men ska såklart hålla på och hoppa och då är det stor risk att bryta handleder/armar som snowboardåkare. Ni behöver inte vara oroliga jag är hel! Har slutat hoppa sen min skada för två år sen haha :)

Han gjorde illa sig på måndagen och vi åkte dit på söndagen. Det var så illa att han var tvungen att operera (båda benen i handleden var av och den var VÄLDIGT svullen). Så Kasper och pappa åkte till Östersund för att operera medan jag och mamma stannade kvar och åkte skidor på tisdagen. Vi sov kvar över natten och sen på onsdag morgon så åkte vi till Östersund för att hämta upp dom och sedan åka hem.

Det blev i alla fall tre (nästan) bra skiddagar. Stackars Kasper! Men måste bara nämna att han var grymt tålig, grät inte en tår medan jag grät floder hahaha. Hela inlägget blev om hans handled när det egentligen skulle handla om ÅRE men det var ju i stort sett det som hände. uschusch nu får vi hoppas att det läker bra!

 Lägger inte in någon bild på Kaspers arm, då mår jag bara dåligt, hehe.
Och du Gustav, vem du än är, jag har inte tvingat dig att läsa min blogg så sluta klaga på dålig uppdatering och skaffa dig ett liv?

19/2-09

Idag så var det som vanligt bara att gå upp och pallra sig till skolan. Det blev en ganska slapp dag med sköna lektioner. Hela dagen gick rätt fort, haha :) Styrka/kondition på idrotten, blev ganska lugnt eftersom vi inte hade olle eller Lasse utan en vikarie. När vi slutat så följde jag med Moa hem. Vi satt och kollade i hennes gamla dagbok (se nedan) och gud vad kul det var! Haha stava var nog inte Moas grej när hon gick i typ 2:an haha :)

Sen läste jag lite och sen skulle Moa på träning så då fick jag skjuts hem. Nu sitter jag här ska väl glo lite på H&M's hemsida och sen ta det lite lugnt ikväll :) Puss
  
*Skor H&M
*Kjol mammas
*Linne MQ
*Kofta H&M
*Skärp mormors gamla
+skinnjacka


Från igår

Nu skriver jag igen! Klaga inte på dålig uppdatering, jag har ju inte tvingat er att läsa direkt? Hursomhelst så skriver jag lite om igår. Jag åkte till skolan, en helt vanlig skoldag utan att något roligt hände. På idrotten så spelade vi volleyboll och Moa och Sofia langade lite poser (som vanligt?)
 
När skolan var slut så drog jag hemåt direkt, är så sjukt trött nu för tiden? Jag la mig i soffan läste lite Twilight och sen slocknade jag en stund innan jag var tvungen att göra mig i ordning till gympaträningen. Såhär såg dagens outfit ut
  
*Klänning/kjol gina tricot
*Kofta gian tricot
*Skärp mammas
*Skor Ellos
*Tights H&M
+skinnjacka

moas dagbok år 2003

"Jag har söpt nya skor Dom är råsa Jag lekte mod Smire är snäll Han är brun"

"Jag spran ut med a laget Jag spran ut med anika anika är min i Dål Hej då!"

"Jag kanse ska va med i små senerma (stjärnorna) Jag & Johanna & Fanny om vi komer med i små senerma ska vi suna Bubeis (?)"

"Jag var på centrum och trefa min kompis som heter Anna Hej då!

"Jag har holt på med stuärt han är en hamster han ärt brun och svart h an har en pappa han heter Erik Erik är Stuärt pappa Stuärt är jete söt. Hej då!"
Det här är humor :)

Dagens klädsel



*Kjol MQ
*Skor H&M
*Strumpbyxor H&M
*Långärmad herrtröja H&M
*Liten väska mammas
*Skinnjacka Carlings
*Vantar Lindex


Fredag förmiddag

Den här skoldagen har gått riktigt snabbt. Var sjuk igår och var inte i skolan då, även därför jag inte skrev något igår. Var därför inte med på idrotten heller men dom lyckades vinna ändå, förstår inte riktigt hur men men haha :) När vi slutat så följde Moa, Sofia och Philip (haha) med mig hem och vi har suttit och glott youtube. Snart är det dags för dansträning och sen blir det myskväll hos Moa, PUSS!



Haha, bilder från idrotten ;)


Idag hade jag det här på mig

 Hahaha vadå? jag hade solen i ögonen ;)

*Skor H&M
*Knästrumpor H&M
*Strumpbyxor H&M
*Trlöja Monki
*Kofta H&M
+Skinnjacka Carlings
Haha jag vet att jag ser grymt rolig ut men det var dom bilderna jag hade . Jag kan bjuda lite på mig själv ;)

090210

Då var det tisdag. Jag försov med grymt imorse. Trodde att jag ställt klockan på halv 7 men tydligen så stod den på halv 8, vilket inte är sådär jättebra om bussen går 7.36. Som tur är så går min klocka 9 minuter för tidigt så jag hann slänga på mig kläderna och springa till bussen.

I skolan så var det bara vanliga lektioner och handboll på idrotten. När vi slutat så åkte jag och Josse till farsta för jag skulle prova ett par jeans och titta runt lite. Jag köpte två herr t-shirts från H&M som jag tänkt ha som tunika. En svart och en grön. Nu ska jag bara ta det lugnt och imorgon är det KUNGSBERGET! Laddad till tusen! Puss
 H&M 49:50:-

Måndag

Då var det måndag igen, tiden går så sjukt fort! Vi hade idag, som alltid, en väldigt slapp måndag. Mentorstid, slöjd, lunch, svenska och sen idrottsteori. Vi slutade sedan halv 2. Vi gick *host åkte host* till centrum och kollade runt lite där. Har hittat ett par supersnygga skor och en liten väska på H&M som jag har tänkt köpa. Tänkte visa men H&M's sida dampar på min dator :(

Sen tog jag bussen hem, lyssnade på ashög musik och nu sitter jag här och chillar lite innan min träning börjar vid 5. Ha en trelig kväll, puss!
Dagens outfit :)


*Kjol Monki
*Tröja H&M herr
*Väska marknad i Blekinge
*Skinnjacka Carlings
*Skor H&M
*Strumpbyxor H&M
*Nagellack Depend

Lite om mig

OM MIG;
Namn:
My Andersson
Ålder: 13 år
Familjemedlemmar: Mamma, pappa och bror
Pojkvän/Flickvän: Nej :(
Husdjur: Nej :(
Boende: Tyresö, radhus :)

(PERSONLIGHET) JAG ÄR;
Blyg: Ibland ;)
Smart: Geni :) haha ibland
Långsam: Hehe sometimes
Stressad: För ofta :/
Tålmodig: Nej, verkligen inte
Djup: Nej, det kan jag inte påstå
Öppen: Jaa :)
Ärlig: Oftast
Positiv: Tyvärr nej
Kär: Nej
Rolig: Hmm ibland så ;)
Ansvarsfull: När jag själv vill

(VÄNSKAP) JAG HAR;
Svikit en kompis:
Jaa, har nog de flesta
Förlorat en bästa vän: Hmm kanske?
Sagt att jag älskar en kompis: Många gånger
Sovit med en killkompis: Nej
Sovit med en tjejkompis: Självklart
Pussat en av samma kön: Ja
Strulat med en kompis: Nej
Haft sex med en kompis: Ja, haha nej?
Slagit en kompis: Många gånger haha :)
Berättat hemligheter: Ja

(KÄRLEK) JAG HAR;
Blivit sårad: Antagligen någon gång
Haft stadigt förhållande: Nej
Tagit någons kille/på-g-kille: Nej
Krossat någons hjärta: Hmm, hoppas inte det?
Gett någon ditt hjärta: Nej
"playat": Aldrig
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nej
Varit otrogen: Nej

(FAVORITER) FAVORIT;
Låt just nu:
"You're gonna go far kid"
Pryl: Min kära Iphone ofc!
Förälder: Kan inte välja
Film: "Benjamin Buttons otroliga liv"
Bok: "Gömda", "Linas kvällsbok" har massor?
Händelse: Svår fråga?
Lärare i skolan: ?
Plats: Gillar alla platser :)
Frukt: Vindruvor såklart

(ÖVRIGT) JAG HAR;
Sytt: Ja, cooling va? :)
Opererat mig: Ja
Cyklat omkull: Klumpig som jag är, Ja
Monat: Nej, det måste vi göra haha :)
Sjungit i duschen: Gång?
Hoppat bungyjump: Nej
Kallat någon hora: Ja
Satt mig på en humla: Nej
Fobi för något: Jaa sånna där äckliga insekter som flyger haha :)
Sett någon dö: Nej
Varit på begravning: Nej
Sagt att jag hatar någon: Ja, förlåt mamma och pappa ;)
Bytt ut mjölk mot vatten i mjölkpaketet: Nej, varför skulle jag göra det?

LIVET;
Svart eller vitt:
Svart
Rött eller blått: Rött, red stands for love :)
Skriva eller tala: Tala
Vatten eller cola: Cola lätt!
Nagelbitare: Nej
Mobil eller mp3: Alltid mobil
Snygg eller charmig: Någon charmig snygg kille kanske:) 
Kille eller tjej:
 Det beror på ;)
Lösgodis eller choklad: Lösgodis såklart, då kan man ju ta choklad också daa? :)
Tjej- eller killkläder: Mest tjej lite kill :)
Film eller serie: Både och
Festa eller softa: En soft fest :)
Cider eller öl: Cider
Sommar eller vinter: Sommar
Fredag eller lördag: Olika varje helg
Ljus eller lampa: Va?
Övervikt eller undernärd: Vill helst vara normal ;)
Frukt eller grönsak: Frukt
Kärlek eller vänskap: Vill ha båda men just nu vänskap :)
Pappas eller mammas mat: Förlåt mamma men pappas ;)
Bio eller hemmakväll: Kul att variera lite kanske?
Samvete eller egoist: Det beror på :)

17 saker om mig:

1.Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ja

3. Är du uttråkad? Hehe lite
4. Är du ledsen? Nej då :)
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Jaa, haha nej?
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Klart jag är ;)
9. Är du från Irland? Hahah nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Japp
11. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Kanske :/
12. Har du nånsin blivit sårad? Ja
13. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja :)
14. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för personen? Ja
16. Har du haft en hemlig beundrare? vet inte kanske ?
17. Är du kär? Nej inte just nu
18. Vill du gifta dig i framtiden?  Klart jag vill :P

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek med lust :)
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund, snälla ge mig en pappa (a)
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Flera riktigt bra kompisar tror jag :)
5. TV eller Internet? Internet med tv:n på :)
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola lätt!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Olika
8. Pengar eller lycka? Pengar är lycka? Hahaha där fick jag till den!
9. Dag eller natt? Både och
10. MSN eller mobil? Mobilen

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Ja, eller inte själva benet utan armen ;)
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej, måste kanske testa snart :)
7. Gjort bort dig offentligt? Hahah för många gånger
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Sålde mina kaniner, hehe
10. Velat försvinna? Nja, kanske

10 övriga frågor
1. Vad såg du på tv sist? Har inte tittat på tv idag (än) *stolt*
2. Vems blogg läste du sist? Moas faktiskt :)

3. Vad åt du sist? Jag käkade ett äpple
4. Vem pratade du med sist? Kasper
5.Vem ringde du sist? Pappa
6. Vem messade du sist? Moa
7. Vad läste du sist "bok"?  "Stella och Sbastian" Började idag
8. Vem pussade du sist? Hahaha Moa :)
9. Vem kramde du sist? Carro och Flisan tror jag :)
10. Vem bjöd du sist på något? Carro och Felicia
11. Vad köpte du sist? Mat


Hela veckan

Hej igen alla som läser, det fick bli en liten "bloggpaus" den här veckan. Har haft fullt upp med både skola, vänner och träning så jag har helt enkelt inte orkat. Skriver här vad jag gjort sedan jag skrev sist den 29/1.

Fredagen den 30/1:
Så gick jag i skolan som vanligt. Körde flaggan på idrotten mot 6:orna och torskade, jag vet vi skäms. När vi slutat så åkte jag och Josse till träningen i dalskolan. Vi var bara där i en timme för sen så skulle vi till Olivias tjejmiddag. Så vi gick hem till Josse och duschade, klädde på oss och gjorde oss lite fina ;) Sen var det tjejmiddag hela kvällen med god mat och lite tjejsnack :) Kom hem vid elva, tolv ungefär. Sen var det bara bums i säng.
  
Lördagen den 31/1: Det var bara till att kliva upp och gå på träningen som började halv 10. Sjuukt trött! Sen tränade vi i 4 timmar, till halv två. Efter träningen följde jag med Flisan hem. Vi duschade och gjorde oss i ordning sen kom Jossan dit också. Vi drog ut och åkte skridskor, hehe det gick inte så bra. Åkte på någon liten sjö i strand. Den höll typ på att spricka + att vi hade världens sämsta skridskor. Efter ett tag drog vi och köpte lite (mycket?) godis. Josse drog hem efter ett tag och då käkade vi god middag, badade bastu, kollade på film och bara hade det lite mysigt :) Sen så soov vi.
  Flisan har kul?
Söndagen den 1/2: Vaknade jag grymt tidigt, som vanligt när jag sover hos andra. Vi tog det lugnt, satt mest vid datorn. Sen så bokade vi biljetter till filmen "i taket lyser stjärnorna". Ida följde med också. Käkade lite mat och köpte godis innan vi gick in i salongen. Det var verkligen en sevärd film! Efter filmen så begav vi oss hemåt för att sedan gå och knoppa.

Måndagen den 2/2: Hände det ingenting kul, tror jag? Eller jag hade ju min skönaste skoldag på hela veckan, knappt några lektioner alls :) Efter skolan åkte jag hem och bara satt (låg) och glodde tv till klockan var 5 då det var träning.

Tisdagen den 3/2:
Skola från 8-2, som vanligt. Helt okej skoldag, var jätteduktig på innebandyn *stolt*, haha eller jätteduktig för att vara mig :) När skolan var slut så skulle jag och Josse träffa Flisan och sedan åka in till stan. När vi väl var inne i stan så träffade vi Amanda och Alex och hennes kompis Mikaela. Vi gick runt och tittade lite och sen så tog vi en fika inne i gamla stan, mysigt :) Sen kom jag hem, middag och sen hopp i säng!

Onsdagen den 4/2: Skoldag helt som vanligt och sen på idrotten så var det BEEP. Usch vad det är jobbigt, orkar inte förklara vad det är men jag fick tiden 10.02, vilket är väldigt bra om jag jämför med mig själv. En sekund bättre än moa *stolt* haha :) Moa följde med mig hem. Vi chillade en stund och sen tog vi bussen, jag till min träning och hon åkte hem. På träningen så kom let's dance Tobbe dit. Ni vet han som är blond och dansar med den tjocka tanten? Han skulle iallafall ha dans med oss en stund. Kul :)

Torsdagen den 5/2:
När skolan var slut så träffade jag Flisan. Vi åkte till farsta för hon skulle ta hål i örat. Det var typ det vi hann, sen kom hennes mamma och körde hem oss. Gick och la mig tidigt, så skönt!

Fredagen den 6/2:
  Skola från 8-2. Åkte hem, sen körde mamma mig till träningen i Dalskolan. Dans från 4-6. Efter dansen så följde jag med Amanda hem. Duschade och klädde på oss, käkade jättegod mat. Sen så drog vi hem till Fanny och hade en jättetrevlig kväll. Pappa kom och hämtade mig, eftersom dom envisats så j****gt med att jag skulle sova hemma. Det här hade jag på mig
 
Lördagen den 7/2:
Som alla andra lördagar så var det dags för träning. Vem är pigg halv 10 en lördag liksom? Var en ganska sunkig träning, hade ingen kraft, energi, lust eller någonting. Efter träningen så fick jag skjuts av pappa hem. Jag duschade och sen så åkte jag, Kasper (bror) och pappa till farsta för att köpa födelsedagspresent till mamma som fyller år på måndag. Jag var även tvungen att köpa en vanlig svart baströja. När vi var klara så skjutsade pappa hem mig till Flisan. När jag kom dit så sminkade jag mig och bytte kläder. Vi kunde inte hitta något att göra så vi tråkade mest hela kvällen, drog hem halv 10. Jag var så sjuukt trött! Tror jag gick och la mig kvart över 10? haha :)

Söndagen den 8/2:
Planen var ju att jag, Moa och Sofia skulle åka skidor i flottsbro men det blev inte så. Jag bjöd med Josse och Hanna så att vi kunde åka alla 5, men Moa kunde typ inte och då blev det så att Sofia inte heller följde med. Hur som helst så blev det så att bara jag, Josse och Hanna åkte skidor i flottsbro. Vi hämtade upp dom runt 9 och sen så åkte vi i några timmar och sen fick vi skjuts hem av Hannas pappa. Nu är jag helt slut, inte haft en ledig stund hela helgen men det tycker jag bara är roligt :)
Det var allt, längsta inlägget i världshistorien? Hoppas ni också haft en bra vecka ;)

090202

Helloo, jag lever! Hahaha jag vet att jag inte skrivit på ett bra tag men har faktiskt haft fullt upp hela helgen, vilket är kul. Livet går faktiskt före. Jag skriver igen när jag orkar och vill, Ha det bra puss!

RSS 2.0