Tyresö trupp cup

Vi var ju som sagt hos Maria igår och det var trevligt, haha :) Vi var där i någon timme, fick lite käk, efterrätt och kollade på lite roliga klipp på youtube. När vi gick åkte dom flesta hem, men Josse, Hanna, Lykke och Moa stannade hemma hos mig och sjöng lite singstar.

Josse skulle ju sova över bara, men det slutade med att Hanna också sov över, det blev så med körning och så. Vi gick och la oss och ställde klockan eftersom vi skulle upp till tyresö trupp cup idag. Vi ställde först klockan på sju och sen ställde vi om den några gånger när vi vaknade.

Slutade med att vi gick upp 08.27 och vår buss gick 08.38! Men eftersom vi är skillade så hann vi. Hade med oss smink på bussen stog och sminkade oss, dom andra måste trott vi var knäppa! Det var ju också en upplevelse ;) På tävlingen så fick vi sitta i sekriteriatet och fixa med papper och musik och sånt. Vi åkte buss hem när tävlingen var slut och nu har jag bara suttit och fixat med Itunes hela dagen. Tänkte kolla in H&M's hemsida, det är helt galna priser! Bara så ni vet ;)
  
  

Såhär såg jag ut igårkväll

 
*T-shirt från ginatricot
*Jeans Cheap monday
*Kofta Cubus
*Halsduk H&M
*Skor Stadium
+Väska Wedins och Skinnjacka Carlings

Igårkväll

Sådär, nu är jag hemma igen. Igår så var det som vanligt träning mellan 4 och 6, dansträning. Jag och Hanna hade bestämt att jag skulle följa med henne till Dieselverkstaden och sen sova över hos henne. På Dieselverkstaden var det typ olika band som skulle uppträda och man fick komma in och kolla. Alexandra skulle jobba där så fick snackade med henne också.

Ganska tråkigt själva stället, men med rätt sällskap är allt kul :) Haha, vi fick skjuts hem av Hannas mamma iallafall och sen slocknade vi vid kanske ett, två tiden. Jag somnade lite innan också, var helt slut! När vi vaknade så var det ingen träning, sköönt att sova ut! Vi hade ju planerat att titta på Camp rock rock along helg, när man får sjunga med, haha as kul ju!

Sara kom dit sen också. Vi käkade lite lunch innan vi drog och tittade på Josses fotboll i stavan. Pappa kom och hämtade mig, så att jag skulle hinna fixa mig och mitt rum tills typ hela gympagruppen kommer hit.
Vi ska hem till Maria (vår danstränare) som fyllde 25 (Grattis!) igår och fira lite. Eftersom jag bor jättenära henne så samlas vi här först. Kan lägga upp lite bilder från kvällen ikväll.
 
Jag & Hanna med tomten på ICA :)

Snart

Jag har sovit och varit med Hanna hela fredagen och lördagen därför kunde jag inte uppdatera, men när jag kommer hem bli det flera inlägg, med bilder och allt! ;)

Crazy night

Skola 8-2, som vanligt. Känns onödigt att skriva det, men ändå ;) Sen åkte jag och mamma till farsta för att titta lite på julklappar. Vi hittade lite smått och gott. Tog det lugnt, sminkade mig och plattade håret innan jag åkte till centrum för att gå på "crazy night".

Jag, Josse och Hanna blev det tillslut som åkte dit. Det var så jäkla varmt, helt proppfullt med folk så vi var inte där så länge. Vi gick till coop och köpte godis, 1.90 hg!! OMG! Det är ju sjukt billigt, men alla stog och trängdes och knuffades så man får ju värsta svettatacken :/

Det var så mycket godis så man blev lite äcklad. Annars köpte jag ingenting. Sen fick jag skjuts hem av pappa.
Såhär såg Dagens outfit :)


*Vit t-shirt med tryck (Min brorsas) JC
*Svart kofta H&M
*Jeans Cheap Monday
*Skor skopunkten
*Jacka Carlings
*Väska Wedins
*Halsduk H&M
*Vantar Lindex
+Mina brons örhängen


Mina drömskor!

Jag har hittat mina nya skofavoriter, när det gäller tygskor alltså!
Från Monki, när jag såg dom i butik kostade dom 200:- har jag för mig.
 Hittade även lite andra grejer från Monki, se nedan.
 
 
  

Måndag

Då var det dags för skola igen, fast skönt är ju iallafall att vi har den slappaste måndagen någonsin! Vi börjar 9 och slutar halv två. Varav tre lektioner är Mentorstid, slöjd och lunch. Chill! Men jag tycker det är bra att börja veckan lite lugnt så man hinner vänja sig vid skolan efter helgen ;)

När vi slutat så gick jag, Moa och Josse till bussen. Josse och jag åkte hem till mig för att hämta träningsgrejer och sen åkte vi tillbaka till henne för att leka i snön, haha. Vår "borg" börjar bli skillad ;) Nej, men den är as bra jag ska ta kort på den nån gång!

Vi åkte buss till träningen som började 5. Det var en ganska lugn träning. Vi körde igenom varven några gånger på både matta och hopp och sen körde vi lite fristående. Det känns som varven sitter det är bara småsaker att fila på, så det känns bra! Vi drar ju till Helsingborg för att tävla JSM om 2 (ungefär) veckor.
P.S. Alla ni som vill ha bilder från i lördags, jag försöker att lägga ut dom på playahead imorgon så får ni kopiera dom där! ;)
Lägger in några bilder från en lite (för?) flummig dansträning ;) Blir så tråkigt utan bilder ju!
   :)

Snö

Jag och Josse var hemma hos henne dag. Först så packade vi ihop alla jultidningsgrejer och sorterade i en evighet, men nu är det ordning :) Sen lekte vi i snön (töntar?) en stund innan vi gick bort till Josses Farfar och farmor för att lämna jultidningar. Sen lagade vi lite pizza körde snöbollskrig med hennes lillebrorsa och hans små vänner :9 (ännu töntigare?) När vi sa till varandra vilka töntar vi va som är ute och leker i snön så kom jag på värsta frasen, Det är coolt att våga vara sig själv! Det är säkert tusen andra som sagt likadant, men det är ju verkligen sant. Klä dig hur du vill, gör vad du vill och va dig själv! Haha blev lite flummigt inlägg, men ett inlägg iallafall ;)
 


Tack för en underbar kväll!

Jag börjar från början. Vi skulle alla samlas klockan 6 hos Emelie. Jag och några till (Ida, Matilda, Alex, Hanna och Sara) åkte buss dit tillsammans. Vi kom dit nästan prick. Vi "minglade" (gick runt och tittade, tog det lugnt) en stund innan vi satte oss och snackade lite om gympan och så. Trevligt, trevligt ;)

Sen hoppade vi i badkläderna och gick ut i snön, bastade, ut i snön och så flera gånger. As kul, men askallt :) Sen bestämde vi oss för att vi skulle gå ut och springa i bara bikini! Vi hade skor på oss också. Det såg väldigt hett ut med bikini och uggs. Man frös faktiskt inte så mycket som jag trodde vi skulle göra. Vi sprang ner till vår gamla tränare Johan som bor en bit ner och sjöng typ julsånger. Bara vi som var där kan förstå hur kul det var!

Sen tog vi det lugnt, käkade godis & glass, lekte i snön fast med termosar den här gången och så snackade vi lite. Tänkte bara tacka Emelie och Frida för att ha anordnat en underbar kväll!
Glöm inte att jag älskar er! 900 föralltid <3

P.S. Har ni sett den grymt snygga designen? Det är Hanna (http://enhannas.blogg.se) som gjort den alldeles själv. Djupt tacksam ;) Vad tycker ni?
   
   
  
   
Blev kanske 200 bilder på en kväll :)

Jag ser det snöar!

Blev en liten minipaus med bloggen några dagar. Jag orkade verkligen inte skriva bara. Ja precis som Blondinbella :) En sammanfattning av veckan kan väl vara skola, träning och kompisar. Ganska rolig vecka faktiskt, hihi. Det bästa är ju att DET HAR BÖRJAT SNÖA!

Jag verkligen älskar snö. Senare ikväll ska hela gympagruppen hem till Emelie och mysa lite, lägger in massa bilder och sånt sen, Jag lovar! :)

Idag

Så var det skola igen. Sovmorgon, sköööönt! Var ju helt utmattad efter helgen så det var skönt att sova en timme extra. Dessutom har vi världens skönaste måndagar, mentorstid, slöjd, lunch, svenska och mentorstid. Hann med bussen som gick halv två och sen så tog jag det lugnt tills träningen började.

Första delen av träningen var jag allmänt irriterad, på typ allt, hehe. Mina måndags träningar brukar vara lite sega. Men sisat delen av träningen blev alla skitflummiga, haha askul. Ida var min Pimp (miss pimp, haha) ochb jag var hennes hora, haha kanske låter lite elakt men det bvar askul! :) Du förstår Ida ;) Sen så började vi sjunga värsta låten, haha kul var det iallafall.

Vi har dessutom bokat för att åka till sports camp 09! Ska bli super. Jag, Hanna och Josse åker på multi, tror det kommer bli kul! Någon annan som ska dit? :)
Dagens outfit
  
*Tights JC
*Klänning Gina tricot
*Väska från marknad i Blekinge (Karlskrona)
*Skärp mammas
*Skinnjacka Carlings
*Skor Skopunkten
P.S. Jag håller på och fixar med bloggdesigen, därför ser det lite konstigt ut. H´Vad tycker ni om den lila färgen? Behålla den gamla färgen/headern eller använda det lila och göra en ny snygg header?

Fredagens outfit

 

*Spets tights gina tricot
*Kjol gina tricot
*Tröja H&M
*Skärp mammas gamla
+Skinnjacka till :)

i'm back on track

jag glömmer alltid att skriva när jag ska iväg någonstans, men hursomhelst så var jag iväg i Göteborg för att tävla gymnastik, ungdoms-cupen. Det är som en "förtävling" till USM, dom som kommer fyra och bättre går direkt till final på USM. I kvalet gick det sådär, men vi lyckades komma till final. Vi körde mycket bättre i finalen och lyckades komma trea :) alltså trea bäst i hela Sverige! Men nu år jag hemma igen och kommer börja blogga, nu måste jag sova annar är jag död imorrn! God natt! 
   
  

Dagens låt

När jag höll på att rensa i garderoben och såg alla sommarkläder så kom började jag tänka på sommaren och alla minnen. Hur mycket jag längtar efter ett till sommatlov med alla min älskade vänner och att använda mina snygga solbrillor igen! :) Nu ska jag komma till saken. När jag tänker på alla dom här minnena så är det två låtar jag tänke på direkt. Photograph - Nickelback & Ingen sommar utan reggae - Markoolio

Mitt rum

Före                                                                                         Efter
 
Okej, det var lite extra stökigt på första bilden eftersom jag redan börjat rensa garderoben, men ni förstår hur det såg ut :P

Idag

Arbetslagsveckan fortsätter och började därför 9 idag igen, sköönt, man behöver inte stressa lika mycket på morgonen. När det är arbetslagsvecka så har man ju inga vanliga lektioner utan bara massa andra "aktiviteter". Idag var vi ute och plockade löv och gick en tipsrunda med 6:orna. Extremt kul! *ironisk*.  Det gick mycket snabbare än dom hade tänkt sig så vi fick mer än 2 timmar lunch. Vi (jag, Josse, Sofia och Moa, vårt lilla gäng, hihi) åkte hem till mig och var där en stund innan vi åkte tillbaka till skolan. Vi tog det lugnt, plattade håret och Sofia provade min gamla röda träningsdräkt. Haha OMG, med mina klackskor också, aa hon kommer på de sjukaste grejerna :)

Sista lektionen i skolan så skulle vi måla av (eller, orkar inte förklara) våra löv på papper och sen slutade vi vid 2. Vi (vi är nästan alltid jag, Josse, Moa och Sofia i skolsammanhang) följde med Moa till frisören för hon skulle klippa sig. Vi tycker att det blev jättefint, men hon tycker att det blev lite kort. Hon hade ju så himla långt så det känns alltid kort hur lite man än klipper sig, jag vet har upplevt samma sak ;)

När dom drog hem så stannade jag kvar för jag skulle till tandläkaren klockan 4 och jag blir alltid så nervös att jag ska ha hål. Inte rädd, utan mer nervös för att jag skulle ha hål. Men jag hade inga hål (tack gud!). Mamma skulle också till tandläkaren etfer så när  vi var klara gick vi till H&M och köpte hårfärg till mig och sen åkte vi hem. Var tvungen att städa mitt rum, det såg förjävligt ut, men nu är det skinande rent. Snart desperate housewives och sen ska jag sooova!
Puss & Kram
 
Heting, right? :)


Helgen

Fredag: I Fredags var det skola, vanlig tid ungefär 8-2. Eller vi fick sluta lite tidigare eftersom om man var klar med alla arbeten så fick man gå hem. Jag trodde vi skulle sluta senare så jag hade med mig gympakläderna eftersom vi hade dans klockan 16.00. Men jag följde med Josse hem och sen gick vi ner till träningen tillsammans. Vi gjorde inget speciellt innan träningen och på träningen gick det helt okej. Pappa hämtade mig, sen fick vi god middag, lite tv innan jag gick och knoppade :)
Lördag: Det var bara till att gå upp, vi hade ju träning som vanligt klockan halv 10, snaaark! Lite jobbigt att gå upp och jag var seg och hade typ ont överallt. Jag har fått skitont i mina ljumskar efter vi åkte skridskor och sen hade jag ont i ryggen också, men det har gått över, var nog bara lute träningsvärk. Sen hade vi träning i 4 timmar. Det gick ganska bra, var superseg på tumbling, men det gick bättre på hopp. Jag, Josse och Hanna bestämde att vi skulle åka till rusta, sova hos någon och kanske hyra skräckfilm senare på eftermiddagen och det gjorde vi. Vi fick skjuts av Josses pappa till och från Rusta och sen köpte Hanna slingor på Vivo och sen åkte vi hem till mig. Direkt när vi kom hem så slingade vi Hannas hår. det var blonda slingor (hon är blond) så det syndes inte extremt mycket, men det blev ändå lite blondare, jättesnyggt faktiskt! Sen fick vi pizza av min pappa, mums! Vi hyrde film och köpte godis på godissvampen. Vi hyrde "The eye", den var inte så läskig :/ Men det var bra handling. Vi snackade lite i telefon och sen gick vi och la oss typ 1.
Söndag: Vi vaknade vid 10, tror jag och sen log vi och drog oss lite, satt vid datorn och sen käkade vi frukost. Dom åkte hem ganska tidigt eftersom Josse skulle spela match och Hanna skulle se Madagskar 2 på förhandsvisning. Jag och Hanna hann med lite singstar innan hon åkte hem. Mamma och pappa hade åkt iväg så jag gick till godissvampen och lämnade tillbaksfilmen och sen gick jag till centrum och kollade lite. Sen hela vägen tillbaka också, bra promenad, inte sant? :) Sen var det bara chill. Oj vad långt inlägg det blev, men det är ju bra att läsa! :)

En skräckfilm, som inte var så läskig? :/

"Dagens outfit" of the week

Tänkte visa alla olika kläder jag haft på mig (se i några inlägg nedan) den här veckan och så får ni rösta vilken ni tycker är snyggast :)
1.
 
2.
 
3.
  
4.
   
5.
   
Klicka på bilderna för att se större format
Vilken tycker du är snyggast? :)

Tre outfits från veckan

Förlåt, förlåt och förlåt för att jag inte skrivit. Herregud har inte skrivit på flera dagar, men jag har bara inte orkat gå upp till datorn och skriva. Haha, men nu råskriver jag typ 4 inlägg så det är ju bra ;) Här är tre outfits som jag glömt att lägga in...
1.
 
 
2.
   
3.
  
Klicka på bilderna för att se i större format ;)


Plugg, plugg och mera plugg

Som vanligt så var det skola från 8-2, nästan alltid samma faktiskt. Efter skolan åkte jag och Sofia hem till henne, men sen mötte vi Josse och åkte hem till mig istället. Sofias mamma var sjuk så det var inte så bra att vara där. När vi kom hem till mig så skulle vi plugga. Jag har faktiskt fått ganska mycket gjort och nu måste jag bara plugga det sista till so-provet imorgon. Man vill ju att det ska gå bra! Det var allt från mig, ha en fortsatt bra dag ;)
 

Gårdagens klädsel

Haha, lite ful rubrik, men jag försöker desperat att komma på något annat att skriva än "Dagens outfit" ;)
 
 
*Peace tröja JC
*Lila kofta H&M
*Skor H&M
*Jeans cheap monday
*Kappa H&M
*Halsduk mammas gamla
*Vantar Lindex
*Mössa H&M

Inlägg kommer :)

Eftersom jag troligen glömt min kamera i Sofias ficka så blir det ett (två, tre) inlägg med bilder och så imorgon. Jag kan säga att det gick bra idag på träningen iallafall :)

Idag

  
*Skola 8-14
*Jag, Josse och Olivia hem till mig
*Chillade lite
*Drog hem till Olivia
*Försökte sälja lite jultidningar
*Gick ner till deras fotbollsträning och tittade
*Pappa hämtade mig
*Käkade mat
*NU sitter vid datorn :)
Heeeela min dag :)
P.S.
Vet att det är töntigt att lägga ut en bild där man täcker ansiktet, men det var den enda jag hade och det såg snyggast ut om det var tre ;)

Skola och klippning

Jaha, då var det dags för skola igen. Lite segt att gå upp, men vi (jag och min bror) fick skjuts av mamma till skolan så det var ju bra. Måndagar är ju lite slappa för min klass. Den enda riktiga lektionen är en svenska lektion och sen en idrottsteori lektion också, men den räknas inte ;)

När jag slutat vid halv 2 så gick jag till frisören borta vid pizzeria hörnet. Jag har ju totalt förstört min lugg så jag skulle klippa snelugg typ istället. Eftersom luggen var så kort så var det svårt att klippa snelugg, men hon gjorde så gott hon kunde och nu ska jag spara lite på luggen så att det kan bli en skitsnygg snelugg sen ;) Annars blev håret snyggt.
Nu ska jag iväg på träning, ha en bra kväll!

Haha, oj vad min näsa såg stor ut på den bilden :) Men ni kan ju se ungefär hur långt det blev iallafall!

Dagens outfit

 
  
*Spets tights Gina tricot (nytt, från i helgen)
*Vanliga strumpbyxor under H&M
*Kilklacksskor H&M
*Långt linne H&M (nytt, från i helgen)
*Lila kofta H&M (nytt, från i helgen)
*Mina kära skinnjacka från Carlings
Då fick ni se lite av det jag köpt i helgen iallafall ;)

Footloose

Japp, igår var vi och såg footloose på intiman. Den var jättebra. De "kända" som var med var Anna Sahlin, Peter Johansson och Brolle. Peter och Brolle var skitsnygga ;) Fast Brolle var inte med så mycket. När vi sett klart så gick vi och käkade god asiatisk buffe på en restaurang. Eftersom kusinerna var här så ville dom ju gå på en pub. Hahaha, så jag fick bara följa med och sitta där med min sprite (inte sprit ;). Fast jag hade kul ändå :) Sen fick vi åka kommunalt hem. Jag hade mina snygga svarta kilklacksskor, en ny snygg klänning och skinnjacka på mig, det var skitsnyggt!


RSS 2.0