Torsdag och fredag

Torsdag: igår (torsdag) så var jag tvungen att städa, följa med och handla och andra sånna där saker, därför att mina kusiner, mormor och morfar kom på besök. Dom ska vara här tills på söndag. När dom anlänt (haha) så käkade vi lite äppelpaj och sen så körde mamma mig till Josse för vi skulle på tjej middag hos Sofia. Jag, Moa och Josse skulle klä ut oss och sen komma lite sent och skrämma dom som var där. Haha, skrämningen lyckades sådär, men det var kul iallafall :) När vi var där så käkade vi lite tacos, glodde film och bara tog det lugnt. Blev ganska mycket godis och sånt skit också, var så himla mätt när jag kom hem! Det var en kul kväll :)
  Haha, stekare :)
Fredag:
Alltid när dom är här blir det massor av shopping och givetvis den här gången också. Vi var blandannat på drottninggatan, sergelgatan och skanstull. Vi hittade alla massor av grejer. Känner mig lite skyldig, ska nog ge mamma lite pengar sen :/ Vi käkade thai mat till lunch och det var supergott! Vi kom hem ungefär halv 5 och sen satte jag mig nästan direkt vid datorn. Snart har jag dansträning också, men innan dess ska jag prova lite kläder. Jag visar er kläderna sen :)

081029

Då var det onsdag. Jag, Moa och Josse hade bestämt att vi skulle åka in till stan och kolla på second hand butiker, men det blev inte så mycket second hand. Jag träffade Maria (danstränare) påvägen dit också, lite sällskap sådär ;) Vi möttes vid gullmarsplan och sen åkte vi först in till götgatan för att kolla på myrorna. Just i den butiken var det inte så fräscht och vi hittade ingenting snyggt. Vi fortsatte sedan mot Rosenlundsgatan för att titta på La principessa, men vi hittade aldrig butiken.

Istället så käkade vi en sallad på donken och sen åkte vi till nacka forum. Vi kollade runt lite där och sen köpte vi världens godaste smothie! Naked juice bar, superduper gott! Verkligen rekomenderad. Vi tog bussen till centrum och sen så följde jag med Josse till tandläkaren medans Moa åkte hem.

Josse ska få ta bort sin tandställning om 3 (tror jag) veckor! Hennes tänder har faktiskt blivit asraka på jättekort tid. Sen var det träning i 3 heeela timmar, men det gick helt okej. Grey's anatomi, lite mer tv, dusch och bums i säng! :)
 
 
 
Det blir jättedålig kvalitet på bilderna när jag försminskar dom, vet inte varför :/

081028

Förlåt för den usla uppdateringen, men kusinerna och mormor & morfar kom hit igår så jag har inte hunnit och orkat. Tänkte skriva lite om alla dagar jag missat i varsitt inlägg ;) I tisdags så var jag iväg med Josse, Hanna och Lykke på eriksdalsbadet och sen åkte vi till nacka forum också.

Nacka forum har ju precis haft nyinvigning och det var jättefint. 150 butiker på tre plan, jättesnyggt. När jag väl kom hem å var jag supertrött så jag gick opch la mig i soffan och sov ett tag. Det var ungefär hela den dagen :)

Lykke sitter där i bakgrunden också ;)

Gratis Bio

Gratis bio är en hemsida där du helt gratis kan samla ihop till present kort och bio checkar. Du kan få present kort på massor av olika butiker tex Gina tricot, H&M, Kicks och många fler.

Blir du medlem via den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=47894 så får du även 25 extra poäng utöver de 50 du får redan direkt när du blir medlem. Skriver du även in mitt namn, mysaaann, i fältet där det står vem som värvade dig, så har även jag chans på lite fler poäng! Det fungerar faktiskt!

Örhängen

    
29.50:- H&M


Bowling

     
Som ni kanske märker så drog vi, jag, Josse, Lykke och Moa, till sickla och för att spela lite bowling. Eller inte direkt lite, vi spelade i en timme. Sen åkte vi hem till Moa (Nordin) och lagade lite mat. Eller rättare sagt så bakade vi en pizza. Den blev faktiskt god, så det blev vår lunch/middag innan träningen. Träningen började 5 och vi åkte buss dit. Gick faktiskt ganska bra (jag går på gymnastik, för er som inte vet) och vi körde mycket tävlingsvarv. Ungdomscupen är om ungefär tre veckor. Det kändes som att det gick ganska bra för alla faktiskt och det känns ju bra nu när det snart är tävling. Glöm inte att ni är bäst! Tillsammans kan vi vinna hela skiten :)

Bilderna från idag

  
  
Ser lite porrig ut den sista bilden, men det var påsarna som skulle vara själva grejen ;)

High school musical 3 Senior year

Jag, Josse och Moa skulle idag åka in till stan för att titta i lite butiker och sen gå och se High school musical 3 på sergel. Jag tänkte mest kolla efter skorna och jag hittade dom!! Så snygga! Fick 10% för att det var ett litet märke på klacken, 268:- Super! Hittade även en Stickad långcardigan för 99:- på gina tricot. Ni kan se i inlägget nedan.

Bion började klockan 15.10 och den var faktiskt bra. Lite töntig och fjollig, men det är ju alla high school musical filmer ;) Ni vet nog vad jag menar, dom börjar liksom sjunga på en basketplan. Superverkligt,  haha. Sen åkte vi tunnelbana och buss hem. Eller buss från gullmarsplan till masten och sen skjutsade min pappa hem oss. Blev thai mat till middag och nu sitter jag här :)


Tack gode gud, jag hittade dom!

Jag har hittat mina drömskor. Äntligen! Jag och Josse hade ju kollat på alla H&M på hela drottninggatan, men glömt bort H&M på hamngatan där dom har massvis med skor och idag när vi kollade där hittade jag dom. Ursnygga! Eftersom det var en liten repa i dom (väldigt liten, syns knappt) så fick jag 10% också. Mina för 268:- :) Lycklig!
 
Har ju visat dom i ett tidigare inlägg, men dom är så mycket snyggare i verkligheten!
 
Hittade även en jättesnygg grå långcardigan på Gina tricot för endast 99:-

vintertid!

Glöm inte att ställa bak klockan en timme, nu är det vintertid!

Second hand i Stockholm

Myrorna - Ropsten Kolargatan 2, 115 42 STOCKHOLM, 08-545 844 66. Skärholmen Storholmsgatan 27, 127 48 Skärholmen, 08-556 461 70. Götgatan 79, 116 62 Stockholm, 08-556 033 68. Hötorget Adolf Fredriks Kyrkogata 6, 111 37 Stockholm, 08-545 208 91. Tomtebogatan 5, 113 39 Stockholm, 08-545 436 60. Hornsgatan 96, 118 21 Stockholm, 08-556 059 82.
Stadsmissionen second hand - Skånegatan 75 Stockholm 116 37, 08-642 93 35.
Påkläderiet - Södermannagatan 48, 08-4629190.
Beyond Retro -  Åsögatan 144 & Mäster Samuelsg 56, 08 5591 3642 el. 08 5591 3643. Hörde att det även finns en i SOUK gallerian (Drottninggatan)
Lisa Larsson second hand - Bondegatan 48, 08-6436153.
Marielle second hand - Erik Dahlbergsgatan 23, 08-6641719.
La Principessa - Rosenlundsgatan 1 (Södermalm, Stockholm), 08-658 44 60.
Sökte lite på nätet nu på kvällen, hittade några second hand butiker som har fått bra kritik. Jag och några kompisar ska iväg på söndag och kolla lite second hand, bland annat myrorna som ska vara väldigt billigt! Hoppas vi hittar något :)

HÖSTLOV!

 
Finally here!


Måste ha dom!

Höstens skor är en blandad kompott
av kilklack, snörning, platå och gamla hederliga Dr Martens.
Från Sofis Mode

Jag älskar dom här skorna, men kan inte hitta dom i någon H&M butik. Funderar på att beställa från nätet. Tänkte mest skriva texten där uppe till mina kära vänner som tycker skorna är apfula :)
Kilklack och snörning är snyggt!

Puppies


Fick ingen bild på nära håll, men dom är ursöta. Kim's Valpar...

På mig idag

 

*Skor DinSko
*Jeans Nudie
*Tröja MQ
*Kofta H&M
+Skinnjacka

Onsdags

Dålig uppdatering för att jag hade tävling igår och vi kom hem rätt sent. I onsdags så var det en helt vanlig skoldag från 8-2. På idrotten så hade vi styrka/kondition som var superjobbig, var helt röd i ansiktet. Moa tog lite heta bilder när jag sjöng, haha jag visar nedan.

När vi slutat så kom mamma med mina tävlingsgrejer och tog hem idrottskläderna, sen mötte vi (jag och Josse) Amanda, Carro och Sara Å. Vi gick och käkade på pizzeria hörnet och tog pasta carbonara. Superdupergott! Vi tog bussen in till gullmarsplan när hon var cirka halv 4.

Direkt när vi kom fram började vi med smink och håruppsättning. Ni ska bra veta hur mycket smink och hårspray vi har! Uppvärmning, förträning och sen vid 8 tävlade vi. Det kändes bra, men vi fick inte så bra poäng. Men vi gjorde det ju bara för att känna på det nya friståendet så det var inte hela världen. Sen blev det dusch, käk och hopp i säng!
  
Haha, extremt het! Passar på att visa den snygga koftan jag hittade på H&M, skulle nog vilja ha den i svart i sånna fall.
 398:- Fanns i fler färger

Today i'm wearing this

 
*Töja H&M
*Kofta Lindex
*Jeans Gina tricot
+Mina svarta tygskor Stadium, Skinnjacka Carlings och den svarta väskan :)

Idag

Jag ursäktar att jag inte uppdaterat, men eftersom comhem suger så fungerade ingenting här hemma igår. Varken dator, telefon eller tv så det blev mest att sitta och glo tills träningen började. Idag så hade vi skola och simning på idrotten. I idrottsklass få man simma så himla långt, skit jobbigt! Det var inte så många tjejer som var med, hälften hade ju "mens". Vet inte hur mycket man ska tro på det, visst några hade nog mens, men knappast alla! ;)

Jag, Josse, Moa, Sofia, Olivia och Kim tog bussen hem till Kim och va där en liten (väldigt liten) stund. Kollade på hennes ursöta valpar, gud vad jag vill ha en hund! Sen var Kim tvungen att göra läxor och så så då fortsatte vi andra hem till mig och sjäng lite singstar och käkade mackor.

Vi sjunger så bra ska ni veta ;) Moa hade träning sen som vi följde med och tittade på. Dom skulle träna med killarna. Innan fick vi fisksoppa av Sofia's mamma, supergod! Nu är pappa skitsur för att jag sitter här, måste packa och sen sova. Det är ju tävling imorrn!
  
 Jag visar bilder på valparna sen, funkar inte nu...

Gårdagens outfit

 

*Jeans Nudie
*Skor Skopunkten
*Tröja Lindex
*Kofta H&M
+ Skinnjacka Carlings och min svarta väska


Lördag och Söndag med Josse

Som rubriken säger har jkag varit hemma hos Josse och då inte kunnat skrivit något, men det gör jag ju nu istället ;) Det var intsälld träning (Yes, sovmorgon!) i lördags eftersom  några knattegrupper skulle ha träning, men vi hade två timmar dansträning från 12-14 istället, det gick bra. Efter träningen bestämde jag och Josse att jag skulle sova hos henne.

Hon var i sickla med sin mamma först och sen kom dom och hämtade mig vid ungefär 6. När vi var hemma hos henne, käkade vi middag, glodde tv och snackade ganska mycket. Alltid kul :) Vi tittade på en film när klockan var halv 12 som hette "Vingar av glas", den va superbra! Sen låg vi och snackade enda till klockan 3, blev lite sent. Vi var lite övertrötta tror jag.

Trots att det blev så sent så ställde vi klockan på 9, för vi hade tänkt åka in till stan nästa dag och kolla/köpa lite grejer. Vi drog oss lite till 10 och sen när vi var klara fick vi skjuts av Josses mamma till gullmarsplan. Vi gick först Götgatsbacken (Medborgarplatsen/Slussen) och sen tog vi tunnelbanan till t-centralen och gick Drottninggatan och Sergelgatan. Jag letade seriöst desperat efter dom där skorna med kilklack som jag visade här förut, men dom fanns inte någon stans, blev ju lite irreterad.

Hittade två snygga tröjor iallafall + att jag hittat min kameraladdare ;) Sen åkte vi hit och sålde jultidningar till grannarna, haha töntar vi är. Sen var jag tvungen att läsa (läxa) och skriva loggbok efter det. Nu måste jag nog sova, skola imorrn!
 

*Roströjan Lindex 49.50:- (rea, rea, rea!)
*Ansiktströjan H&M 98:-
(Visade ju den förut när jag såg den på internet)
Herregud nu är det bara en vecka kvar sen är det höstlov!

Demi Lovato Från "Camp rock"

This is me -
I've always been the kind of girl
That hid my face
So afraid to tell the world
What I've got to say
But I have this dream
Right inside of me
I'm going to let it show
It's time
To let you know
To let you know

This is the real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light
Shine on me
Now I found
Who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Do you know what it's like to feel so in the dark
To dream about a life where you're the shining star
Even though it seems
Like it's to far away
I have to believe in myself
It's the only way

This is the real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light
Shine on me
Now I found
Who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you
This is the real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light
Shine on me
Now I found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be

This is me
You're the missing piece I need
The song inside of me
This is me
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing

Now I found who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Ni tycker säkert det är töntigt, men vad tusan jag tycker den är bra ;)

Bilder från idag

  

Orkar inte skriva så mycket om idag. Skola och sen dansträning i Dalskolan 4-6. Kebab och sen lite glass, mums! Jag ska vara med och tävla på Onsdag i Enskede hallen också, Truppligan, ska bli kul att dansa det nya friståendet ;)
Beklagar dålig kvalitet på vissa bilder, men dom blir supersuddiga när man försminskar dom lite...


Har jag på mig idag




*Strumpbyxor H&M
*Klänning Gina Tricot
*Skor DinSko
*Skinnjacka Carlings
*Kofta H&M
Tagen i vår smutsiga spegel som stå utanför huset, vi håller på och gör om lite ;)


Ben & Jerry's


Haha, inte så jättegoda direkt, men man måste ju pröva ;)


I'm wearing this today

 
 Lite mer avslappnad stil idag ;)
*Kofta H&M
*Linne Sunshine MQ
*Jeans Gina Tricot
*Örhängen JC (tror jag)
+Svarta tygskor Stadium

Skridskor och matlagning

Ni kanske förstår att idag var det skridskor på idrotten och eftersom vi skulle äta lunch efter och sen hinna till lektion, vilket inte skulle gå, så fick vi sluta. Olivia följde med mig hem och så lagade jag värsta käket :) Mackaroner, chorizo (stavning?), köttbullar, hamburgare (köttet alltså) och gurka + lite grillkrydda. Det blev as gott *Stolt*. Vi skjustade hem Olle och sen handlade vi lite käk och sen halv 6 skulle jag ha utvecklingsamtal. Man blir ju lite nervös, haha. Men det gick bra klarade alla ämnen. Det var typ allt, hoppas ni haft en bra dag...
Mästerverket ;)
 Smaskens!


Har jag på mig idag

 

*Skor Skopunkten
*Jeans Nuide
*Svart tröja (under) Lindex
*Grå tröja H&M
*Skinnjacka Carlings

14/10-08

Ingen sovmorgon idag, började 8 som vanligt och slutade 20 över två. Det var jägarboll och spökboll på idrotten, mitt lag klassade dom andra :) Alltid kul att veta, hehe. Efter skolan kom mamma och hämtade mig, sofia och Olivia och körde oss hem till mig. Jag lämnade grejerna hemma och sen åkte vi buss hem till Sofia. Vi hade en sån jäkla tur med busstiderna kan jag lova.

Jag och Olivia skulle följa med Sofia och Moa till deras träning, dom skulle spela med killarna (dom är inte snygga det var inte därför vi åkte dit). Innan dess satt vi vid tv:n, plattade hår och chillade lite, sen fick vi skjuts av Sofias pappa till Wättinge. Tjejerna ägde ut killarna, haha pinsamt för killarna. Eller det blev typ lika men tjejerna var ändå bättre :)

Mamma kom och hämtade mig där, "Du får absolut inte gå hem själv!". Blev en omelett och nu sitter jag här och råskriver typ 4 inlägg eftersom jag inte skrivit på hela helgen :)
 
 

Platt, plattare, plattast

  
Haha, vi kämpade med plattängerna :)

Dagens

  
 
*Skor DinSko
*Lila Knästrumpor H&M
*Strumpbyxor H&M
*Peace tröja JC
*Kofta H&M
+Skinnjacka, virkade vantar och en svart halsduk
Fick bli lite många bilder eftersom dom var så suddiga ;)

Västerås 08

Dålig uppdatering i helgen pågrund utav ett helg läger i Västerås. Vi hade kul, lärde mig inte direkt något nytt, men det var kul ändå. Vi åkte på lördag morgon vid 9 och kom fram vid cirka 11. Vi käkade lite mat och sen tränade vi i en evighet känndes det som, men det var till halv 6 ungefär fast med frukt paus och sånt.

Dusch, käk och sen på kvällen spelade vi disco bowling. Jag VANN! :) Hihi, som den tävlingsmänniska jag är. Vi spelade lite maffia, orkar inte förklara vad det är, och sen gick vi och la oss vid ungefär 11. Nästa dag var det träning igen och sen vid två åkte vi hem. Stannade vid Sveriges största godisaffär också, över 500 sorter grymt! Smaskens. Sen var jag tvungen att skriva värstan recensionen på kvällen.
 
 
Vi sov i en scoutstuga :)

...

Har varit läger i helgen, det kommer värsta uppdate med bilder och allt imorgon
Puss

9/10-08

Idag har verkligen inget intressant alls hänt. Inget någon i världen skulle vilja läsa om iallafall, men försöker skriva lite ändå. Vad gör man inte för en blogg med bra uppdatering ;) Hursomhelst så var det skola från 8-2, som vanligt. Vi hade inomhus idrott idag och mitt lag krossade på långboll.

Mamma kom och hämtade mig efter skolan och nästan direkt när jag kom hem så la jag mig i soffan och sov aslänge. Är så himla trött nuförtiden :/ Haha, nu är jag pigg iallafall. Kommer inte kunna sova ikväll.
Titta vilka snygga vantar mamma köpte till mig idag!

Lite konstigt ljus, men hoppas ni ser ändå

Skola

Skola från 8-2, har jättebra tider. Min senaste dag är liksom kvart i tre! Jag tycker det är jättebra! Vi hade ju som jag nämde igår två prov idag (eller läxförhör). Vi hade glosor på spanskan och det gick bra, kunde alla man var tvungen att kunna och på dom extra hade jag glömt bort en. På NO provet gick det också bra, kom ihåg allt utom en liten grej som jag inte tror spelar någon roll.

När vi slutat sprang jag typ, eller gick fort, till bussen, men det var lugnt jag hann :) Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Spelar lite guitar hero, har bara två låtar kvar sen  har jag fem stjärnor på alla låtar på medium :) Vilken guitar hero nörd jag är, haha. Sen vid 5 är det träning i tre timmar ser inte direkt fram emot det om man säger så :/
Ha en fortsatt trevlig dag!

I väntan på bussen. Det ser ut som ett hål i strumpbyxorna, men det är min vante :)

Dagens

 

*Skor Converse Allstar
*Väska Wedins
*Skinnjacka Carlings
*Strumpbyxor H&M
*Långt linne Gina Tricot
*Långkofta H&M
*Halsduk/Sjal Cubus (Massor med färger, 2 för 149 superbra!)
Inte den heta frisyren dock, slängde bara upp det när jag tog bilderna ;)

Köpt

  
  
*Blommig tröja H&M
*"Peace" tröja (ganska lång) JC
*Knästrumpor (Dom är lila) H&M
*Svart långkofta H&M
*Lila cardigan BikBok
*Två svarta långärmade Lindex

Skola och lite shopping

Skola idag från 8 - ca 14.00. Inget speciellt hände där, vi spelade skogsbrännboll på idrotten. Det är faktiskt ganska kul, men så himla svårt eftersom man bara skjuter in i träden hela tiden. Mitt lag torskade tyvärr :/ Haha inte för att det spelar så stor roll men ändå :)

Efter skolan så kom mamma och hämtade mig och sen åkte vi till globen. Det var tänkt att vi skulle åka till T-centralen och gå drottninggatan, men mamma kände inte för det idag så det får bli en annan dag. Jag var seriöst i desperat behov av tröjor (jag hade faktiskt inte så många, tro mig) och jag hittade några stycken fina. Visar i ett nytt inlägg senare.
Jag har prov i No imorgon och ett läxförhör i spanska och nu j***ar ska jag få alla rätt, så måste plugga lite ;)
  

Haha, vilket smile jag lyckades få på alla bilder :/
"There's no deeper clean then listerin!" Skön reklam det finns alltså :)

Dagens outfit

 
*Skor Skopunkten 
*Jeans cehap monday 
*Tröja H&M
*Jacka H&M
*Halsduk
*Väska Wedins 
*Vantar (har bara en på mig på bilden) Intersport tror jag
Lite dåliga bilder, men men :)
 

Sum 41

So am I still waiting
For this world to stop hating
Can't find a good reason
Can't find hope to believe in

Drop dead
A bullet to my head
Your words are like a gun in hand
Can't change the state of the nation
We just need some motivation

These eyes
Have seen no conviction
Just lies and more contradiction
So tell me what would you say
I'd say it's time
too late

[Chorus:]
So am I still waiting
For this world to stop hating
Can't find a good reason
Can't find hope to believe in

Ignorance
And understanding
We're the first ones to jump in line
Outta step for what we believe in
But who's left to stop the bleeding

How far
Will we take this
It's not hard to see through the fakeness
So tell me what would you say
I'd say it's time
too late

[Chorus]

This can't last forever
Time won't make things better
I feel so alone
Can't help ourselves
And no one knows
That this is its worthless so tell me

What have we done
We're in a war that can't be won
This can't be real
I don't know what to feel

[Chorus:]
So am I still waiting
For this world to stop hating
Can't find a good reason
Can't find hope to believe in

So am I still waiting
For this world to stop hating
Can't find a good reason
For this world to BELIEVE

Haha, lite udda, men grymt bra låt :)

Rachel Bilson

        
 
 
       
                  
Vilken stil hon har! Supersnygga Rachel Bilson :)

Några bloggar

Har börjat läsa några nya bloggar nu så jag tänkte att jag skulle visa vilka det är för er :)
My - http://mysigt.devote.se
Karna - http://karnaah.devote.se
Stina-lee - http://stinalee.se
Eller läser och läser, har kollat på dom några gånger, men dom två översta är bra. Stina lee's verkar dock inte så jättebra.

3/9-08

Gud vad tiden går fort. Det är ju snart jul och min födelsedag ju! Hihi, längtar verkligen till jul, det är så mysigt då :) Hursomhelst så hade vi sovmorgon idag eftersom vår so lärare var iväg och vandrade med 9:orna. Vi hade heller ingen idrott och matte av samma anledning så vi började 9 och slutade kvart över 12, chill!

Sofia följde med mig hem. Vi spelade lite guitar hero, kollade lite bloggar och tog det bara lugnt. Jag skulle ju träna klockan 4 i Dalskolan och Sofia bor ju ganska nära där så jag skjutsade henne på cykeln och sen gick jag till träningen. Först sprang vi en runda och sen var det vanlig dansträning.

Gick sådär :/ Ibland är det så. Sen blev det middag och efter duschen en stor fet skål med glass! Vanilj med krossad choklad, MUMS! Godaste glassen ever! Aa, det var allt för mig ha en bra kväll!

Förlåt, men det här är verkligen världens sköönaste reklam. "Får jag lite kylsprej?" Haha, garvar varje gång den visas på tv. Vet att det blivit lite mycket you tube klipp på senaste tiden, men det är väl bra, eller?

Tråkigt

Har inget speciellt kul att skriva, men idag var det en vanlig skoldag från 8-14. Soft baseboll på idrotten, ni skulle sett vilken jäkla lyra jag tog! Typ vred handen och tog den bakifrån, skitsnyggt, men bara tur dock :P Efter skolan gick jag och Sofia till centrum och tittade lite. Vi mötte Ceder (Jessica) så hon följde med också. Sen tog jag bussen hem.

Josse och dom andra i Grupp 1 slutade senare än oss så Josse kom hem till mig när hon slutat. Vi försökte sälja lite jultidningar, men Josse tycker allt är så "pinsamt" så det blev inget solt, tyvärr :( Nån som vill köpa? :)

Lär inte bli så mycket mer idag, förutom lite tv tittande. Min kamera har inget batteri och jag hittar inte laddaren, därför blir det lite ont om bilder :/

Jag vill sååå gärna ha en hund och vi snackade lite om det. Pappa vill ha en border collie och dom är ju söta och lätta att träna tydligen också. Hoppas, hoppas nästa sommar alltså :)

RSS 2.0