Sammanfattning

Hej igen bloggen, kände att det var dags för uppdatering eller vad säger ni hehe? Jag skriver lite om vad som hänt dom dagarna jag inte skrivit.
Fredag: Så gick jag i skolan, en helt vanlig dag frånsett att vi fick två timmars sovmorgon, skööönt! När vi slutat så åkte jag hem och sen åkte jag och mamma in till stan för att titta runt lite och sen gå på bounce. För er som inte vet så är Bounce en dansgrupp (eller vad man ska säga haha) och dom hade en danshow. Showen var grym! + vill man se lite snygga killar med supersexiga kroppar så bör man gå dit höhö ;) Sen kom pappa och hämtade oss och så blev det lite dator och sn hopp i säng.

Lördag: Bara att stiga upp och göra sig redo för träning som började halv 10, tiden då jag är som piggast! HOST HOST...  Eftersom jag var så sjukt trött så gick hela träning piss. När träningen (äntligen) var slut så drog jag hem duschade/sminkade mig och gjorde mig iordning sen drog jag hem till Flisan. Vi tog det lite lugnt sen så åkte vi hem till Louise och träffade lite folk där. Efter ett tag drog vi hemåt käkade, lite middag (haha vid 9), datorn och sen satte vi på en film. MYYS! Tyvärr blev det rätt sent...
 Flisan i sin nya snygga klänning :)
Söndag: Jag hade ställt larmet på nio men stängde av den direkt när jag hörde larmet och sov en timme till. Jag skulle nämligen in till stan med Josefine och ville åka in så fort som möjligt. Felicia hade inte äns vaknat när jag sa hej då och drog haha ;) Det blev lite strul med bussarna så jag och Josse möttes i centrum och så åkte vi tillsammans in tillstan. Vi gick runt lite på drottninggatan/sergelgatan och runt där och sen käkade vi lite (mycket?) pizza. Sen så gick vi och såg Marley and me på sergel. ÅHH DEN VAR SÅ BRA! Verkligen jättesöt film, fällde en liten tår där! När jag kom hem så somnade jag lite till och från och gick och la mig supertidigt.

Måndag: Dags för skola igen, whoho (not?). Fast som tur är har vi alltid dom skönaste måndagarna. Började 9 och slutade halv 2. Efter skolan var det chill innan det var dags för träning. Tävling på lördag ju :/ Sen var det hopp i säng!
Tisdag: Ja idag så var jag så sjukt trött på morgonen, snoozade så länge att jag höll på att missa bussen! Men som tur var hann jag precis men fick sitta andfådd hela bussresan ungefär hahah :D Vanlig skoldag och efter skolan gick vi först till centrum och köpte lite grejer till DUNK OCH FRUSET imorgon (ni får veta vad det är imorgon) och sen drog vi hem till Moa. Jag skulle låna en tröja av henne och sen chilla lite där. När dom drog iväg till sin träning så kom mamma och så åkte vi till farsta för att köpa det sista. Sen blir det middag/chill/lite tv och sen soooovaaa!
Det var det! Imorgon kommer ni får se en fiin men lite speciell outfit ;)

Torsdag

Idag i skolan så har det inte hänt någonting kul alls och nåär vi väl slutat så drog jag hem en snabbis och sen hem till Ida. Hihi det var väl det ända roliga som hände idag :)
Dagens outfit
  
*Kjol Monki
*Svart linne MQ
*Kofta H&M
*Skor DinSko
*Skinnjacka carlings
Haha Sofia langar kommentarer?

En till outfit!

  
*Kjol JC
*Body (under) Monki
*Svart kofta (under) Lindex
*Strumpbyxor H&M
*Skor H&M
Är ni inte imponerade över hur mycket outfits jag lägger in, haha :)


Onsdag 25/3-09

Idag är det ända som har hänt att jag gått i skolan. Började 8 och slutade 2. Innan jag tog bussen hem så tittade jag, Emma, Jennifer och Lovisa på lite bebis grejer till Dunk och fruset och jag tror vi vet vad vi ska ha på oss ;) Sen var det bussen hem och nu chillar jag lite innan det är dags för träning, ha en bra kväll PUSS!
Gårdagens outfit
  
*Jeans-tights VILA
*Grå kofta VILA
*Svart linne MQ
*Skor Shestore

YOUTUBE!

 




 

 
Om jag har glömt någon kul så säg till! ;)

Måndag 23/3-09

Jag har redan slutat! Whohooo! Vi började skolan klockan 9, som vanligt. Sen hade vi mentorstid i en halvtimme och vi fick håltimme från slöjden som är en och en halv timme + lunch efter det. Efter lunchen skulle vi egentligen haft svenska men då fick vi gå och titta när 6:orna spelade en fotbollsmatch istället. I vanliga fall har vi även idrottsteori efter svenskan men den slapp vi, hehe så jobbig har min dag varit ;) Bussen hem och nu sitter jag här och bara chillar lite :) Träning ikväll och sen inget annat som händer, ha en bra kväll PUSS!
Dagens outfit
  
Bra uppdatering va? *stolt*

Dagens outfit

Idag har varit en lugn dag. Jag gick upp vid halv 11, käkade lite frulle och tog det lugnt en stund. Sen drog jag upp till mitt rum och började rensa lite i min garderob och prova lite kläder inför sommar/vår 09. GUD vad jag längtar till sommaren det kommer garanterat bli den bästa sommaren någonsin.

När jag väl var klar (100 år senare?) så planerade jag lite vad jag skulle ha på mig den här veckan så slipper jag tänka på det varje morgon. Haha man har nog lite för mycket tid ifall man gör sånt ;) Nu har jag precis klätt på mig och ska förhoppningsvis åka till Josse en stund, hon har spelat match därför blev det lite sent. Hursomhelst det här satte jag på mig ;)
  
*Tunika/klänning ginatricot
*Kofta Lindex
*Tights JC
*Skor H&M

090321

Vi hade ställt klockan på 8 (cirka fyra timmar för tidigt!?) och det var bara att stiga upp eftersom det var träning. Halv 10 började den och slutade halv 2. Gick apdåligt, trött som fan. När träningen var slut fick jag skjuts hem och gjorde mig i ordning och sen åkte jag och mamma till sickla för att shoppa och gå på bio. 

Vi hittade massor av grejer och käkade en god middag innan vi såg filmen "en shopoholics bekännelser". Passar perfekt när man har köpt lite för mycket haha :) Filmen var bra. Nu sitter jag här hemma och är supertrött, dags att sova God natt! 
 Det här hade jag på mig i fredags i skolan ;)
Allt kommer från gina tricot

Om igår

Hej igen bloggen! Igår så gick jag i skolan från 8-2, tog bussen hem och började städa mitt rum och sen packade jag ner lite grejer eftersom jag skulle sova hos Amanda. Mamma körde mig till dansträningen i Dalskolan och jag (vi) tränade mellan 4 och 6. Amandas mamma hämtade oss efter träningen och vi hämtade först hennes skidgrejer (till idre) hos hennes pappa och sen åkte vi hem till Hennes mamma, käkade, duschade och gjorde oss iordning.

Efter ett tag åkte vi hem till Fanny och glodde film och hade det mysigt :) Vi tog bussen hem och snackade lite innan vi somnade (alldeles för sent).
Hihi blev lite (suddiga) bilder på bussen :)
  
Hehe det lyckas alltid bli stökigt vart jag än gå? haha

Detta är humor!

 HAHAHA
Jag vet att jag inte skriver men jag har inget intressant att skriva om och orkar inte skriva, gör det när jag orkar ;) PUSS

090317

Jag vet att det är rätt kass uppdatering men jag skriver när jag vill och orkar. Idag började skolan 8 och jag var så grymt trött! Spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig? :( Menmen jag gjorde mitt bästa. När vi slutat så drog jag och Josse hem till mig och tog det lite lugnt och sen tog vi bussen mot nacka forum. Josse skulle köpa nya skor.

När vi väl var där så träffade vi Hanna också, alltid kul ;) Sen satt vi där i sofforna och orkade inte resa på oss... Efter ett tag tog vi bussen hem och nu sitter ja här och skriver. Snart blir det middag, tv och sooova puss!
Två bilder från Kemi lektionen :)
 

Helg

Det har blivit lite av en vana att inte skriva på helgerna, jag hinner helt enkelt inte. Nu kommer det iallafall en uppdatering för hela helgen.
Fredag: Så gick jag först i skolan hela dagen (som jag kanske redan sagt) och sen tränade jag från 4-6. När träningen var slut så fick jag och Flisan skjuts hem till mig. Vi duschade, käkade och klädde på oss/sminkade oss och sen körde pappa oss hem till Amanda. När vi kom dit så var redan Steffi och Carro där så vi gick upp mot alleplan och köpte godis (massvis höhö) och hyrde the grudge. Sen satt vi och glodde film och hade det supermysigt! Sjukt läskig fimen var, haha Felicia låg typ på mig ;) När vi (jag och Felicia) sen åkte hem och skulle sova på min vind (inredd) så höll vi på att skita på oss. Men vi klarade att sova utan mardrömmar iallafall ;)
 
Lördag: och dags för träning -.- Inte riktigt tillräckligt pigg för det en lördagsmorgon men men vi gick dit. När träningen var slut så åkte jag hem, duschade och gjorde mig iordning. Sen åkte vi hem till mitt kusinbarn, Melker, som fyllde tre år (GRATTIS!). Vi var där i några timmar och åkte sedan hem. Direkt när vi kom hem började jag att packa grejer och fick skjuts hem till Felicia (haha igen). Vi gick och käkade pizza och sen gick vi hem till Nathalie och tittade på melodifestivalen. SKANDAL att operasångerskan vann, hon sög ju! Sen gick vi hem glodde lite film och slockande nästan direkt.
  
Söndag: Så vaknade vi av ett härligt samtal från min pappa, haha. Så vi gick upp käkade frukost och allt annat man gör när man vaknar. Sen tog vi lite bilder, chillade grymt och tittade på tv. Blir nog bio idag med Moa, Josse och Hanna. Skriver ett till inlägg senare ikväll, ha en bra söndag! PUSS
 

Converse all star

 

090313

Fredagen den trettonde! Hjälp, hoppas att man inte drabbas av otur än så länge har det ju gott bra iallafall, phuu! Idag så hade vi ingen mentorstid (tur?) som första lektion och därför fick vi börja 08.40 istället för 08.00, skönt! Sen har det varit en rätt slapp skoldag. Krossade 6:orna i indoor longboll. Vi fick sluta lite tidigare från matten (tur igen?) och jag kom hem nu för en lite stund sen.

Snart så är det dansträning och efter det så kommer Flisan hit och sen drar vi till Amanda för en riktig myskväll :) Blir nog inte så jättebra uppdatering nu i helgen men kanske hinner med något litet inlägg, Hoppas alla får en bra helg!
Dagens outfit




*Tights gina tricot
*Skor converse allstar
*Vitt linne Monki
*Brunt linne gina tricot
*Skinnjacka carlings
*Vantar lindex

Youtube

Lustra - Scotty doesen't know

Har ni inte sett filmen "Eurotrip" så gör det, den är grym!
My chemical romance - Teenagers

Dagens outfit

 Hehe dags att rengöra spegeln?

*Kjol Monki
*Tröja H&M herr
*Skor H&M
Komigen nu allihopa, kommentera lite? :)

Hej i mitt vinterland!




Bilder från idag
Idag blev det skola, snöbollskrig, en titt i centrum, buss hem, chill, iväg till träning och nu så hopp i säng!


Från igår

Det blir lite gles uppdatering nu förtiden men jag hoppas ni fortsätter läsa ändå! Igår så gick jag i skolan hela dagen, där ingenting kul hände. När vi väl hade slutat så följde jag med Moa hem och satt och chillade en stund där. Sen blev det en liten rush till bussen och så åkte jag vidare till Amanda, i öringe. Vi skulle färga hennes hår blont. Hehe det gick väl sådär. Blev mer gult än blont och mer randigt än jämt, men annars superfint haha! Fast hon åkte och köpte ny brun färg så nu ser det bra ut igen, haha :) Jag fick skjuts av mamma hem och så käkade vi middag och jag gick och la mig redan vid 8, skönt som tusan!
'



Dom bilderna får vi bjuda på!

090308

Igår så sov jag verkligen ut, super skööönt! Sen snackade jag och Josse och jag drog dit efter en stund. Vi chillade grymt! Tog det lugnt och glodde film. Mamma hämtade mig och sen så käkade vi middag och glodde Gossip girl, oth och wipeout. Wipeout var ju grymt kul! Ha en bra dag! Puss
Lägger till en liten bild från i måndags i det här inlägget, det såg så tråkigt ut ;)

hihi :D

Fredag-Lördag

Jag kan väl säga att helg=blogg uppehåll. Jag försöker passa på att ha kul när jag är ledig och sen skriva lite mer på vardagarna då det ändå är skola. Hursomhelst så var jag med Flisan igår och sov sen över där. Vi var hos en tjej som heter Lina och hade en liten tjejkväll. Kulkul :)

Vi gick och la oss runt ett och sen ställde vi larmet på nio. Vi skulle nämligen till Skärmholmens centrum. Jag hade aldrig varit där tidigare men det är superstort med massvis av bra butiker, topshop, monki, bikbok, JC och alla andra butiker. Jag köpte ingenting men hittade massvis som jag vill ha. Enda nackdelen är väl att det är långt att åka från Tyresö.

Vi fick skjuts både dit och hem av hennes föräldrar. När vi kom hem igen så glodde vi film och sen var det dags för träning. Vi tränade från 5-7 och sen hade vi "myskväll" med gympagruppen och käkade pizza och godis. Glodde lite film men den var kass så vi gick ut och lekte på trampolinen och tog massa bilder. Jag och Flisan posade som tusan här är några av bilderna :)
 Jag vet cp-fot





 Hehe?



Hehe dom bilderna får jag väl bjuda på ;)





300!

Hihi såg precis att detta är mitt 300:de (?) inlägg, wohooo! Jag har inte skrivit igår därför att jag helt enkelt inte hade något vettigt att skriva om. Det har jag inte idag heller egentligen men tänkte att jag slänger in ett inlägg ändå. Idag gick jag i skolan till 3 och sen tog jag och Sofia bussen hem till Moa.

Jag var där i typ 5 minuter (haha okej överdrev lite) innan jag drog vidare till Flisan i strand. Hemma hos Felicia to vi det lugnt, glodde film och käkade chilli con carne :) Mamma körde hem mig och nu sitter jag och käkar glass, MUUUMS! Ja, det var typ det ;) Puss

I LOVE SHOES!

 
 
Hihi nu är jag lycklig! Äntligen är dom mina! Bruna från DinSko och svarta från Shestore :)

090303

Hehe, kände att det kanske var dags att uppdatera nu. Hursomhelst så har jag haft ett riktigt skönt sportlov! Uppbokad varje dag, tack för att ni finns mina älskade vänner!  Men det var bara att gå till skolan igår, hur gärna jag än velat stanna hemma. Igår var det en vanlig skoldag, sen sooovaaa en stund och sen träning.

Idag var vi i skolan två lektioner sen åkte vi till nacka tingsrätt för att se en rättegång men den blev inte av så det blev som det blev. När jag kom hem var det bara att börja råPLUGGA! No-prov imorrn :S Hoppas att det går bra har pluggat mycket :) En stund idag så drog jag och mamma till centrum för att handla och köpa lite underkläder.

Hittade hur mycket trosor/bh-ar som helst! Köpte till slut en bh och 4 par trosor (tror jag?), hihi nu kommer jag vara sexigare än någonsin under! Det var ungefär det ;) Snart är det dags för desperate housewifes och sen hopp i säng! Puuuuss


Bilder från när jag, Hanna och Josse var på bio :)



RSS 2.0