SOL... IGEN!

Solen skiner och jag ska ut och schteeka i min nya bikiniöverdel! Lovar att jag kommer köra en grymt update ikväll, tre kanske fyra inlägg låter bra right hare så länge PUSS!

Överdelen ;)

En lördagskväll för någon vecka sedan :)


MOHAHAHA skulle varit roligare om ni fick se hela klippen men Moa vägrar bjuda på det menmen kul var det :)

Skola och lite shopping

Idag var det en helt vanlig skoldag dock var det väldigt många som var borta och var funktionärer på 6:ornas och 8:ornas idrottsdag, därför var vi väldigt få men det var bara mysigt :) Dagens blev väldigt oplanerad i skolan eftersom många lärare var på idrottsdagen och då blev det lite håltimme och rätt slappt hela dagen.

Planen var att efter skolan så skulle jag och Flisan åka till sickla och shoppa men hon var tvungen att gå på öppet hus i sin skola så jag åkte in själv. Ensam varg jag vet, haha. Nää men det är skönt att gå själv då kan man kolla i just dom butikerna man vill och det är ingen som klagar på att man provar för mycket, hihi.

Jag köpte skorna som jag dagdrömt lite om, samt en tröja och en bikini överdel. *NÖJD*  När jag var klar så drog jag hemåt och snackade lite med Flisan sen drog jag dit en stund. Det var ju crazy night ikväll men vi skippade det och chillade lite hemma istället, mysigt det med ;) Det var typ det, ha en bra kväll PUSS!
Daa shoes :)
  
HIGH HEELS! YÄÄH!

sooooool :)

Dags för lite schteek i solen med en bra bok och en god smothie, ha det gött!
 MUMS!

I'm back, mohahah

Ja det är väl trettioelfte gången jag har sagt det på en månad, men det har varit mycket den här veckan så jag har inte orkat skriva. Skriver lite punkter om vad jag gjort ;)
*Vaktat grannens hund från torsdag tills på onsdag
*Tjejmiddag med flickorna



*Tränat
*Våruppvisning utklädda till grottmänniskor

Lite shopping
*Chill med vännerna
Förhoppningsvis börjar jag uppdatera igen nu ;)

höhö

Tänkte bara skriva att jag lever och åkt på en liten bloggtorka. Jag skriver igen när jag har lust, PUSS!


...


*Jag nyser ALLTID av minttuggumin
*Jag har en leverfläck på läppen
*Jag har gått på gymnastik sen jag var ungefär 7
*Jag tar ALLTID överdrivet mycket balsam när jag duschar
*När jag var yngre hade jag två kaniner, Mimmi & Ninni
*Jag HATAR kryp, speciellt långben fast som flyger, haha förstår någon?
*När jag har tråkigt så käkar jag
*Jag skriver alltid haha i både sms och på msn
*Jag älskar ljudet av när man får ett nytt chat meddelande på facebook
*Jag hatar när folk skriver flera utropstecken eller frågetecken haha :)
Kunde inte komma på något bättre, kanske blir en till lista snart med lite bättre saker :)

Torsdag

Idag så gick jag, som vanligt, i skolan från 8 till tre. Lektionerna gick rätt fort och det var typ knäpptyst efter vårt lilla möte, haha. Efter skolan så skjutsade mamma hem mig och sen så åkte vi tillbaka till skolan för jag skulle ha utvecklingssamtal. Var lite nervös (haha) men det gick riktigt bra, inget att vra orolig över.

Sen så drog jag hem och satte mig och pluggade direkt. duktig jag vet :) Gjorde det i några timmar sen käkade jag middag och nu chillar jag bara lite framför datorn, uuuuber tråkigt :( Juste Sofia är bäst! Plus att hon bjöd mig på jordgubbar haha :) Nöjd nu Sofia?  :)
Bilder från i onsdags
   :)

plugg, plugg och plugg!

Ja, det är ungefär det jag gör just nu. Skriver kanske senare eller imorgon, PUSS!

Onsdag 13/5-09

Och snart SOMMARLOV! Wohoo :) Aja tillbaka till nuet. Idag så gick jag i skolan som vanligt från 8 till ungefär 2. Det var helt knäpptyst (okej, nästan) på alla lektioner efter vårt lilla "krismöte" igår. Fick ju mycket arbete gjort iallafall. När skolan slutat så gick vi mot centrum och titta där en stund innan jag tog bussen hem, fick även sällskap av Olivia. När jag kom hem så var det bara chill framför datorn innan jag drog iväg tillö träningen. Kom precis hem från en helt okej träning och nu är det bäst jag drar ner från datorn annars blir man väl halshuggen snart haha :) PUSS! 
 Jag & Moa :)

Dresscode 13/5-09

 
*Kjol H&M
*Tröja H&M herr
+Skor H&M och svart väska med silverdetaljer

Snart!

Bilderna vill inte skickas till datorn just nu så det blir två (!) inlägg senare ikväll förhoppningsvis, HÅLL UT!

Gamla minnen

Vengaboys - boom boom boom

Martin - (du är så) yeah yeah wow wow

Cartoons -  Doodah

Las ketchup - The ketchup song

E.M.M.A - S.M.S

Peaches - I en rosa helikopter

Aqua - Barbie girl

ALLA kan dom, ingen glömmer tiderna med dom här låtarna, grymma att dansa till helt enkelt BÄST! Wohoo haha :)

Dagens inköp

 Röd kjol gina tricot 99:- (REA!)
 Långärmad vit tröja gina tricot 99:- (REA!)
 Svart "randig" kjol H&M 179,50:-
 Randig långärmad H&M herr 149,50:-
Jag vet att det blivit kasst med outfits/dresscodes (eller vad man kallar det nuförtiden?) men det ska det bli ändring på med lite nya kläder :)

Städning

Yes, är ledig idag! Eller rättare sagt vi har "operationdagsverke". Då ska man samla in pengar till krigsdrabbade tror jag. Jag är för lat i år för att orka fixa arbete så jag städar lite hemma och får 50 spänn av mina päron. När jag började städa cd-hyllan så hittade jag gamla HITS FOR KIDS 2! Hahah finns det något bättre att städa till. Nä, nu ska jag sätta igång med min storstädning så kanske mamma och pappa blir glada också!
 


Inget att skriva om

Jag har inte skrivit något igår och idag därför att jag inte har något intressant att skriva om, över huvud taget. Jag tränade igår och idag träffade jag Flisan en stund och nu sitter jag här. Skulle ju kunnat skriva om det men jag har inte hunnit (hehe orkat) tagit några bilder så då blir det inget kul iallafall :) Menmen jag skriver när jag har lite bilder puss!

Dikt

Jag sa till den finaste på jorden,
snälla säg dom magiska orden.
Han skrattade och sa, det kan du glömma!
Med några ord hade han krossat mina drömmar.
Jag står på gatan och tänker och gråter,
det kommer en bil, jag tänker aldrig åter...

Han står vid min grav med en blomma så röd,
nu när jag är borta nu när jag är död.
Innan jag sänks ner, ner i jorden, viskar han dom magiska orden,
JAG ÄLSKAR DIG!

Skriven av Alexandra Holsteryd (http://itsalexaandra.blogg.se)

Dresscode

  
*Jeansshorts Lindex
*Kofta H&M
*Linne H&M
*Skor Monki

Rubrik?

Jag orkade inte sätta mig vid datorn och skriva igår, var helt slut! Jag sover inte speciellt bra när jag sover borta och hade därför bara sovit cirka 3 timmar hemma hos Flisan. Jag skriver här om dagarna som gått och vad jag gjort.
Torsdag (valborg): På torsdagen så gick jag i skolan som vanligt, allting gick rätt fort och jag slutade runt 2. När jag slutat så går vi och tittar lite i centrum först och jag hittar två tröjor från H&M som jag köper. Efter det så drog jag hem. Gjorde mig iordning (eller vad man ska säga, haha?) och sen drog jag till Flisan. Vi käkade god middag där och sen mötte vi upp Louise, hennes kusin och Olivia och gick till alby. Sen så var vi i alby hela kvällen och tittade på brasan och bara myste. Sen gick vi hem, tittade lite på en film och sen gick vi och la oss. Blev dock inte så mycket sömn för min del, suck...
Fredag: När vi vaknade (några timmar för tidigt) så gick vi upp och käkade lite frulle och tog det lugnt. Sen resten av förmiddagen så satt vi i solen och schtekte. Efter några timmar kom min pappa och hämtade mig på motorcykeln. Direkt när jag kom hem så gick jag och sov för att komma ikapp några timmars sömn iallafall. Senare på kvällen så fick jag skjuts hem till Josse där jag och Flisan skulle sova över. Vi satt mest och tittade på tv och tjockade oss med godis, chips, soda stream och pizza höhö jag kommer bli fet! Sen gick vi och la oss vid ungefär 2 och jag sov faktiskt riktigt bra! Skönt med det som omväxling.
 Flisan :)
Lördag: Vi vaknade ungefär 10, tog det lite chill och käkade frukost ute i vårsolen. Efter en stund kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag här. Snart så ska jag dra ner till centrum och käka kebab (bli ännu fetare) med lite flickor och sen är det genrep inför våruppvisningen, samt träning efter det. Ikväll så tror jag att det blir grillning med Hanna och hennes familj, kulkul :)

Från Flisan

Jag tänkte bara skriva lite kort om vart jag är. Just nu är jag hemma hos Flisan och det var där och i alby jag "firade" valborg. Blev en rätt lyckad kväll tycker jag :) Vi ska ut i solen snart och bara schteka. Jag skriver mer när jag kommer hem, om jag orkar haha! Hoppas ni hade en trevlig valborg, för det hade jag!


RSS 2.0