Färgat håret

Har inte hunnit/orkat skriva dom här senste dagarna, dels därför att jag varit lite sjuk. Var hemma från skolan igår och det har inte blivit någon träning alls hela den här veckan. Nu mår jag dock lite bättre bara förkylningen som sitter kvar och det dör man inte av ;) Idag gick jag i skolan igen och allt var exakt som en vanlig skoldag, fast jag avstod från idrotten.

Efter skolan gick vi och kollade lite i centrum, på H&M. Jag köpte inget just då. Sen åkte jag in till skanstull för att möta mamma, skulle köpa present till Olivia som fyller år idag (grattis darling!). Sen köpte jag även lite hårfärg och en super söt kjol. När jag kommit hem så ringde jag Moa och Sofia som kom hit och färgade mitt hår, hahahah bästa frisörerna ju :) Det blev faktiskt förvånansvärt snyggt! Ganska mörkt, men det blev en finare brun färg som inte har något rött i sig, yes!
Före                                                                                           Efter
 
Syns inte så stor skillnad på bilderna, men det är det i verkligheten :) +
Mitt hår såg snyggare ut på förbilden än vad det faktiskt gjorde i verkligheten, haha

Jonas Brothers


Burnin up

Video girl

Got me goin' crazy

A little bit longer
Jag vet, jag är en liten nörd som lyssnar på jonas brothers men ni måste erkänna att det här är bra låtar. Gör ju inget att dom är grymt snygga också ;) Alla låtarna är från deras nya album "A little bit longer".

26/1-09

Jag nämnde ju igår att jag började bli lite sjuk, därför sitter jag här hemma istället för att vara på träning. Jag gick dock till skolan ändå, är ju inte döende haha :) En väldigt slapp måndag som alltid. Sofia och Moa gick med mig hem och fortsatte sedan hemåt. En väldigt tråkig dag. Nu får jag väl fortsätta med alla roliga tv-program (not). Hoppas ni har lite roligare än vad jag har ;)
Det här hade jag på mig idag
 
*Klänning/kjol gina tricot
*Skärp mammas gamla
*Kofta gina tricot
*Örhängen glitter
*Väska mammas gamla
*Skor skopunkten
+skinnjacka och andra varma tillbehör :)

Farsta

Idag sov jag ut så länge som jag kunde, hehe blev bara till 10 men ändå. Sen tog jag det lugnt, käkade frukost, tittade på miami inc och sen så åkte jag och mamma till farsta för att kolla runt lite. Jag hittade två gråa koftor, som jag faktiskt behövde, och sen köpte jag en bh också. Förutom det har det inte varit så mycket idag, städade lite bara. Börjar känna mig lite sjuk :/ Ha en bra kväll!
 
Båda två från gina tricot :)

igår

Igår så fick det trots allt bli bio. Jag och Josse gick och såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var så gryyymt bra! Verkligen en film som måste ses + att Brad Pitt var såååååå snygg! Han blir ju bara snyggare och snyggare med åren, hahah jag och Josefine satt och dreglade ;) När filmen var slut så mötte vi upp Hanna och åkte hem till henne.

Eller först köpte vi lite hårtoning på ica och sen åkte vi hem till henne för att tona hennes hår. Det var det vi gjorde innan mina föräldrar kom och körde hem oss. Det blev faktiskt väldigt snyggt. Jag var så himla trött så jag gick och la mig nästan direkt när jag kom hem. Puss


Dagens




*Skor Ellos
*Jeans Cheap monday
*Ny tröja Monki (25 spänn, galet!)
+Kofta, skinnjacka, halsduk, vantar och lite så :)
Nu måste jag gå och platta håret, puss

...

helloo, nu är jag tillbaka (igen?) och skriver lite om vad som hänt. Varit rätt upptagen och trött och det har därför inte blivit någon vidare uppdatering :)
I torsdags så gick jag i skolan hela dagen enda tills klockan 3 (ungefär) och det var en helt vanlig, ganska tråkig, skoldag. Simning igen på idrotten, det kanske är något fel med mig men jag tycker att det är ganska kul, haha :) Lämnade simgrejerna i skåpet och sen åkte jag till gullmarsplan och mötte Hanna. Vi fortsatte sedan in mot t-centralen där vi gick och tittade runt lite och jag hittade självklart massa grejer som jag köpte, eller massa var väl att överdriva men en sjukt snygg kjol, en tröja, min dröm klänning och ett leopard mönstrat långt linne. Jag vet inte varför, men jag tycker det är sjukt snyggt med leopard/gepard och såna mönster. Sen begav vi oss till Kungsträdgården för att åka lite skridskor. Det var ruuligt :) Runt sex åkte vi hem och så blev det en god middag serverad direkt när jag kom hem. Det enda negativa med hela dagen var att jag tappade bort mitt busskort :( Men förhoppningsvis får jag ett nytt eftersom jag beställde från nätet.
 
fredagen så fick det bli en liten promenad till skolan (ni kanske förstår varför), men det var faktiskt ganska skönt eftersom man blir lite piggare. Sen var det en vanlig skoldag tills klockan 2 då vi slutade. Sen fick jag låna Josses busskort och åka hem för att hämta ett brev (orkar inte förklara), för att sedan åka tillbaka och sedan åka hem till Josse.Vi hann glo lite på Disney channel innan vi var tvungna att gå ner till Dalskolan för att ha dansträning. När jag kom hem, klockan sex, så fick vi thai mat och sällskap av vår kusin Jenna som är här på besök från Blekinge. Alltid trevligt :) Blev lite Lets dance innan jag gick och la mig jätte tidigt, skönt!
 
Idag så började dagen som alltid med träning från halv 9 till halv 2, inte sådär jättepigg när jag kom dit, men det gick helt okej ändå. Nu har jag för en stund sedan duschat och käkat mat och senare idag ska jag vara med Hanna och färga hennes hår blandannat. Sen får vi se vad som händer, ha en bra dag så länge!


21/1-09

Ännu en dag har passerat, det är sjukt hur tiden går fort. Skola var det som alltid, en helt vanlig skoldag med trampett på idrotten. Det var faktiskt ganska kul, hahah. Eftersom Melker (vår so-lärare) var sjuk så slapp vi den lektionen och hade asmycket tid på oss efter idrotten att platta håret :)

När skolan var slut så åkte jag hem, fick lite sällskap på bussen av Olivia och Emma :) Alltid när jag är hemma och inte är med någon så sover jag, vilket jag även gjorde idag, hahaha *skööönt*. Vid 5 var det träning och kom precis hem därifrån. Gick helt okej. Det var den dagen ;)
 :)

Today i'm wearing this





*Skor converse all star
*Väska wedins
*Skinnjacka Carlings
*Tights ginatricot
*Spets linne och brunt långt linne gina tricot
*Svart kofta H&M
*Halsduk H&M
*Vantar lindex
Det här hade jag på mig idag, vad tycks? :)


Skola, bad, träning och lite pannkakor

Min dag såg ungefär ut som det står i rubriken, men tänkte att jag förklarar lite kort ändå. Jag vaknade, klädde på mig, käkade frukost och sminkade inte mig eller plattade håret, eftersom vi skulle bada idag, alltid lika roligt *host*. Vi fick simma 32 (har jag för mig) längder, sjuuk jobbigt för armarna, men väldigt bra motion :) Annars var det bara en helt vanlig skoldag, inget märkvärdigt haha :)

När skolan var slut så gick vi till bussen och jag och Josse åkte först hem till mig. Planen var att vi skulle packa träningsgrejer, åka hem till Josse och sedan dra till friskis &svettis för att träna ett pass men det sket sig. Vi var lite för sega så vi hann inte riktigt. Istället så Gjorde vi ett eget litet pass hemma hos Josse, vilket nog var gryymt mycket roligare haha :)

Eftersom vi varit så duktiga så fick det bli pannkakor med sylt till middag, mums. Jag var ju kingen idag på att laga dom också, herregud lite stolt faktiskt :) Sen fick jag skjuts hem av min käre pappa och nu blir det lite sista plugg innan jag knoppar :) Puss
Hetingarna My och Sofia

My och Moa langar  posen :)

Josse lagar mat

Min fiiina gubbe, med acne

Slutresultat *stolt*

Min helg

Helloo igen bloggen, har haft fullt upp hela helgen därför har det blivit ganska kass uppdatering, men förhoppningsvis blir det bättre :) I fredags så var det skola hela dagen, tills ungefär 3. Jag och Josefine åkte hem till mig och hämtade lite grejer och sen åkte jag till träningen. Haha lite sällskap skadar aldrig :) Fredagen var egentligen ganska tråkig. Tränade dans i 2 timmar och sen blev det tv hela kvällen.

Lördagen var däremot lite roligare, det var träning från halv 10 till halv 1 (lite mindre än vanligt) och vi hade bara dans hela träningen, vilket var väääldigt skönt. Sen drog jag och Hanna hem till henne, duschade tog det lugnt ett tag innan vi drog till Willys för att ladda upp med godis och powerking :)

Vid ungefär 6 (eller 7?) så tog vi bussen hem till Ludvig, där vi skulle träffa honom och en kille som heter Gustav. Vi kollade på lite film och så ;) Hanna och jag tog bussen hem vid 10 (tror jag?) och sen satt vi och glodde film, käkade tonvis med fetto godis och snackade lite. Planen var väl att dygna, men vi lyckades inte hehe. Somnade lite (mycket) sent ändå.

söndagen så vaknade vi runt 10 och fick värsta frukosten av Hannas pappa (tack!), snacka om service :) Vi tog det lugnt, satt mest vid datorn och sen drog vi till sickla och käkade på donken (hahaha jag vet det blir lite extra friskis imorgon). Vid tre hade Hanna knatteträning så vi åkte tillbaka till Tyresö och medans hon åkte till bergfotens skola så åkte jag vidare till Moa för att träffa henne och Josefin. Vi snackade lite och sen drog jag hem och så slutade den helgen :)
 Kan det bli godare?
Tack Hanna för en underbar helg ♥

Dagens outfit



 
*Mina cooola tights från Cubus
*Dödskalle tröjan från H&M herr
*Svart kofta H&M
*Skinnjacka Carlings
*Väska wedins
*Långt svart linne (under) gina tricot
*Skor från H&M
*Mina vantar från Lindex

Hanna du förstår humorn :)


Som jag och Hanna har skrattat åt det här :)
Hur kan man inte älska Björn?

Lite om Chamonix

Nu är jag tillbaka :) Jag tänkte skriva ett litet (eller stort?) inlägg om hur det var i Alperna (Frankrike, Chamonix). Vi åkte ju som sagt lördagen den 3/1. Flyget gick runt 5 (kommer inte ihåg exakt) och vi var framme vid dörren i Chamonix runt 9-10. Det började inte så jättebra eftersom vi hade fått en lägenhet (vilket vi inte ville ha) där vi var tvungna att gå till frukosten varje morgon + att den var helt inrökt, alla våra kläder luktade rök.

Tyvärr gick det inte att byta så det var bara att bita ihop. Men som tur var så var det helt fantastiska backar, super vacker utsikt (se bilder nedan) och allt annat bra man kan önska sig av en skidort. Varje dag efter skidåkningen (snowboard) så käkade vi en supergod trerätters middag och tittade runt lite i den fina byn. Här nedanför kan ni se vad jag tyckte var bättre med Chamonix om man jämför med den svenska fjällen, samt nackdelar ;)
*Mycket bredare och längre pister (väldigt mycket)
*Snabbare liftar
*Snabbare liftar gör också att det blir mindre liftköer (längsta tog väl 3 minuter)
*Mycket större områden, fler pister
*Grymt mycket mer offpist (om man gillar det)
Kommer inte på några fler just nu ;)
Nackdelar
*Man måste ta skidbuss för att komma till ett nytt område
*Sämre snowpark

Mina bilder :)

Kasper och jag, coolingar :)

Pappas och mammas skidor

*Stolt fotograf* Vacker utsikt i Le Tour

Veckans bästa åk :)

Och lite till vacker utsikt :)
Det var ungefär det som hände under den veckan, jag lovar att jag ska försöka vara lite bättre med inlägg nu. Blir antagligen lite fler outfits nu också ;)

12/1-09

Jag kom hem från alperna i lördags och just nu har jag verkligen ingen lust att blogga. Det kanske kommer något inlägg om några dagar eller så, jag får se ;)

Alperna


Hahaha, inte till fjällen kanske, men nu om någon timme så åker vi till arlanda och beger oss sedan till Frankrike, Chamonix för att åka skidor/snowboard. Ni lär få se mycket bilder här i bloggen om en vecka!
Vi syns den 10 januari då jag kommer hem, kommer sakna er alla, Puss & Kram!

RSS 2.0