Hemma igen

Kom hem från Halmstad för kanske en halvtimme sen efter 5 timmars bilresa. Vi har haft det superkul där och gjort massor med grejer. Igår så var det ett kalas hos en av deras kompisar som hette Björn, han fyllde 14. Vi gjorde inget speciellt där, käkade mat, efterrätt och bara typ satt där. Vi kände dom ju inte så vi kunde inte göra så jättemycket.

Vi hade tagit med oss badkläder eftersom vi ville bada sen, men först sa Hannas föräldrar att vi inte fick bada eftersom det blåste så mycket och att det var strömt vatten. Så då gick vi ner och kollade (dom bor i Tylesand, så dom har nära till vattnet, alltså Björn och dom) vad det var för flagg och sen gick vi upp igen. Hursomhelst så slutade det med att Björn och hans mamma och pappa och Lisa följde med och badade. Skönaste badet i år, det var skithöga vågor, askul!

Sen på kvällen vid halv 7 så var det typ tex mex kväll eller vad man ska kalla det. Alla på gården hade gjort några rätter (mexikanska förstås) var och sen åt man av allt. Det var kul och god mat. Sen så gick Jag, Hanna, Sara, Hampus och Adam in och tittade på Jumper. Har haft den hemma, men aldrig sett den. Den var jättebra.

Idag så gick vi upp vid 9 och började packa och så. Sen vid 10 ungefär så åkte hemåt och nu är jag hemma. Hanna och Katarina kommer komma hit på middag sen ikväll också.
Puss puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0