Tyresö trupp cup

Vi var ju som sagt hos Maria igår och det var trevligt, haha :) Vi var där i någon timme, fick lite käk, efterrätt och kollade på lite roliga klipp på youtube. När vi gick åkte dom flesta hem, men Josse, Hanna, Lykke och Moa stannade hemma hos mig och sjöng lite singstar.

Josse skulle ju sova över bara, men det slutade med att Hanna också sov över, det blev så med körning och så. Vi gick och la oss och ställde klockan eftersom vi skulle upp till tyresö trupp cup idag. Vi ställde först klockan på sju och sen ställde vi om den några gånger när vi vaknade.

Slutade med att vi gick upp 08.27 och vår buss gick 08.38! Men eftersom vi är skillade så hann vi. Hade med oss smink på bussen stog och sminkade oss, dom andra måste trott vi var knäppa! Det var ju också en upplevelse ;) På tävlingen så fick vi sitta i sekriteriatet och fixa med papper och musik och sånt. Vi åkte buss hem när tävlingen var slut och nu har jag bara suttit och fixat med Itunes hela dagen. Tänkte kolla in H&M's hemsida, det är helt galna priser! Bara så ni vet ;)
  
  

Postat av: Anonym

är de där stephanie i eran klass på bild 3 ?

Datum: 2008-12-01 Tid: 18:55:08
Postat av: Mysan

nej, det är hanna i min gympagrupp, vem är du?

Datum: 2008-12-01 Tid: 21:06:33
Blogg: http://mysaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0