Happy new year!

Jag sov hos Josefine från måndag till tisdag, därför blev det ingen uppdatering och när jag kom hem igår orkade jag bara inte sätta mig ner och skriva. I måndags så drog jag och Josefin in till stan och shoppade lite på mellandagsrean (hehe, igen). Det var helt galet mycket folk, så vi drog till farsta en stund istället. Självklart som den shopaholic jag är så blev det lite nya kläder att ta med sig hem.

Senare på kvällen blev det lite fotboll på st-cupen och sen drog vi hem till Josefin. Hade lite mys med popcorn och film innan vi slocknade. Vi vaknade runt halv 11 och jag ville sova, men det ville inte Josse så hon typ pickade på mig tills jag gick upp, hehe :)

Senare drog vi på bio tillsammans med Hanna. Vi såg yes man, den var faktiskt riktigt bra :) Sen var det bara att åka hem och sätta sig vid datorn, glo tv och sitta och chatta med Hanna, haha vad kul vi hade :) Ingen har bättre humor än vi :D Blev ganska sent så idag vaknade jag typ halv 12 (rekord!) och nu om en stund ska jag hem till Lykke och åka lite skridskor på öringesjön, ha en bra dag, Puss
Måndagens outfit (på kvällen iallafall)
  
Jag vet, jag frös...
GOTT NYTT ÅR!


Kungsberget

Idag drog vi till kungsberget över dagen för att åka lite skidor/snowboard. Jag, pappa, Kasper, Mange (Kasper kompis) och Hanna. Vi åkte vid 7, därför är jag ganska (!) trött nu, och sen åkte vi hem vid fyra. Gick faktiskt as bra för mig, kändes bra med brädan och allt, skönt att veta innan man drar till alperna ;)

Det gick bra för dom andra också, men Hanna frös lite och höll på att bli sjuk så det var ju lite mindre bra, hehe. Sen när vi kom hem så käkade jag lite duschade och nu sitter jag här och har tråkigt, haha jag får väl försöka att roa mig själv lite :)
  

TACK!








* Ram-minne till min dator
*Röd filofax
*Fransk manikyr set
*Busskorts fodral
*2 böcker
*Svart Iphone fodral
*2 par jeans (cheap monday)
*Linne från Monki
*Chinos (cheap monday)
*2 presentkort från H&M
*Pengar
(Allt från både släkt och familj)
Tack, det uppskattas verkligen! :)

Släktkalas

Som alla säkert redan fattat så fyller jag år idag och nu klockan tre så kommer släkten (delar av den iallafall) på pappas sida hit för att fira mig, jippie! Haha, vem gillar inte att fylla år? Jag har redan fått presenter av min kära familj och jag fick alla grejer jag ville ha, blandannat ett iphone fodral, kläder och annat smått och gott, TACK! Tänkte bara att jag lägger in vad jag har på mig, så kanske det blir ett till inlägg ikväll! Puss
  
*Klänning H&M (ny från idag)
*Svart kofta H&M
*Örhängen Glitter
*Spets tights gina tricot
*Nya fodralet Teknik magasinet :)
BTW jag har hittat min kamera, så fort den är laddad börjar jag använda den igen :)

I love sale

Idag sov jag lääänge, skönt! Tog det lugnt, käkade frukost i lugn och ro och tittade lite på tv tills mamma var hemma från sin träning. När hon hade kommit hem så skjutsade pappa oss in till stan (medborgarplatsen/slussen/skanstull). Sen gick vi där ett tag, jag hittade lite grejer från monki och gina tricot (se nedan), allt på rea! Var faktiskt mer rea än jag hade förväntat mig. Mamma köpte lite födelsedagspresenter till mig också, fyller ju år imorgon :)

Vi åkte kommunalt hem. Eller vi hoppade av vid masten och köpte thaimat och sen fick vi skjuts hem av pappa. Så vi satt här och käkade thaimat, mums! Sjukt gott. Det var ungefär det, nu sitter jag här :)
Mina fina köp idag :)
  
 
Kära julklappspengar :) Alla tröjorna fick jag för 50:-/st Hittade tillslut mina fina drömskor :)

Pink cheeta

 
Min nya kofta från Gina tricot, cool va?

Världens vackraste hund!

  
Min mormor och morfars fina hund, Bobby.

Hemma!

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Skriver lite om varje dag när jag har varit borta i det här inlägget :)
Söndag: Vi åkte ju som sagt på söndagen i bil ända ner till blekinge, en biltur på typ 8 timmar. Inte sådär skitkul. men jag satt och lyssnade på musik och höll på med telefonen hela bilturen :) När vi kom fram, ungefär vid 5, så fick vi en supergod middag av mormor (som alltid!). Gick och la mig tidigt, var skittrött.
Måndag: Jag sov verkligen ut, gick kanske upp 11. Vi skulle åka in till stan lite senare för att titta runt och kanske köpa någon sista julklapp. Vi åkte in när vi var klara och var där i några timmar. Hittade ingenting, väntar tills mellandagsrean istället :) Älskar rea! Sen tog vi det lugnt, med andra ord hade lite tråkigt, tills det blev middag. Som även idag var gryymt god! (tack mormor!). Glodde tv tills jag knoppade.
Tisdag: På tisdagen gjorde vi verkligen ingenting, jag satt typ och tråkade framför tv och dator :/ Inte så jättekul. Eller vi gick ut med hunden (Bobby, kommer visa i ett nytt inlägg) två gånger. Annars ingenting.
Onsdag: JULAFTON! Mamma och pappa väckte oss vid halv 10 och då fick vi 2 julklappar, resten fick vi senare. Jag fick ett nitskärp (som jag alltid velat ha!) och ett par "bambo" örhängen i silver, tack! Sen började jag typ göra mig i ordning, tog det lite lugnt och sen kom kusinerna och gammel farmor som vi skulle fira jul med. Det började med jullunch och sen var det bara att vänta till Kalle började. Då snackade vi och tog det lugnt. Sen tittade vi på kalle och efter det var det julklapps öppning. Jag fick ett psp som jag ville ha och min kära rosa skidhjälm :) Sen fick jag massor av smågrejer och pengar. Tack! Sen snackade vi, spelade spel och lite så tills alla åkte hem. Sen tog vi det bara lugnt tills vi gick och la oss.
Torsdag: Vi fick sova så länge vi ville och sen var det frukost och lite tv. Det enda vi gjorde innan vi åkte hem var att ta en promenad med Bobby och käka en jättegod lunch. Vi drog vid 3 ungefär och kom hem nu.
Det var ungefär hur min julhelg såg ut, har ni haft det bra?
Julaftons outfit :)
  

God jul!

Fick massvis med fina klappar som jag väldigt nöjd med (tack!). Jag ville bara skriva att en grym uppdatering kommer imorgon eller i övermorgon då vi kommer hem. Massor av bilder oh sånt bra :) Det var typ allt, ha en fortsatt bra jul :) P.S. Glöm inte min födelsedag 27/12, haha :)

Blekinge

Tänkte bara skriva så att ni vet att jag lever. Nu är jag i Blekinge, där jag ska fira jul. Har inget roligt att skriva och det går inte att lägga in bilder på den här datorn ändå, så vi skiter i det... Haha GOD JUL!

Tjejmiddag

Som ni säkert förstått efter Sofias små inlägg här i bloggen så var det tjejmiddag här igår, med mina kära klasskamrater. Fyfan vad vi hade kul asså, eller iallafall jag :) Som sagt så var det "hippie"-tema och nästan alla körde på het mittbena med hippieband. Vi käkade gott (och lite för mycket), snackade (skitmycet, bara om killar haha), sjöng singstar, tog en promenad (till Oscar haha) och snackade ännu mer. Blev ganska sent och skitmysigt. Det här måste vi göra om, troligen två gånger i januari (Moa och Olivia). Just nu cp-ar sig publishme.se så det går inte att lägga in bilder, men det kommer. Ville bara skriva hur grymt mycket jag älskar er, tack för världens underbaraste kväll!

sofia är mycket het på mys blogg



vi har/ haft jätte roligt! just nu lever vi livet... hahahahah. men snart ser vi fram emot moas kväll, hon fyller ju snart år.
även där kommer vi nog ha väldigt trevlig.

kram från sofia


kram från sofia

en bild på sofia kan väl inte skada.. hahahhahahahhahahahhaha, hennes nummer är : 07055*****

Älskar dig Sofia /My

coolingarna sofia och my :)


JULLOV!

Tack gud nu är det jullov, kommer inte bli så mycket uppdatering under julen, men alla får ha en underbar jul!


Låtar

Nämde ju att jag satt och fixade nya låtar till mitt Itunes-bibliotek, tänkte att jag lägger in lite låtar som är grymma!
Natasha Bedingfield - Wild horses

Nine days - Story of a girl

All time low -  Dear Maria
 
Justin Timberlake - Cry me a river

Måndags outfit

Idag är/kommer vara en helt tråkig vanlig måndag och inget som någon skulle vilja läsa om, men skriver väl någon mening ialafall. Börjde 9 slutade 2 med bara två vanliga lektioner sen var det syslöjd och sånt också. Mina måndagar kan knappt räknas som skoldagar, så himla chill hela dagen. Sen åkte jag bara hem och nu sitter jag här och råskriver massa inlägg  ;)
Dagens
 

*Kjol tagen ur mammas garderob
*Svart tröja H&M
*Svart kofta mammas
*Väska mammas
*Skor H&M
*Skinnjacka Carlings

Platt, krusigt eller lockigt?

  
Hur tycker du jag ska ha håret?

Lördag och söndag

Lite sent kanske, men här är vad jag gjorde i lördags och söndags.

På lördagen så hade hela tyresögymnastiken juluppvisning och vi var ju sålart med. Vi var där från halv 10 till halv 3. När allt var slut så rusha vi hem för att göra iordning huset och mig själv för jag skulle ha tjejmiddag för gympatjejerna (några av dom) vid 6. Det skulle vara ABBA/DISCO- tema så jag stog och vofflade håret och råsminkade mig, hehe :)

När alla kom vid sex så käkade vi och tittade på mamma mia (såklart!). Sen blev det lite abba singstar och annat kul. Vi gick och la oss ganska tidigt sen, eftersom alla var så j**la trötta efter juluppvisningen, men det var kul iallafall ;) På söndagen åkte alla hem vid tolv kanske. Då satte jag mig vid datorn och fixade med låtar och texter till min Iphone. Nu har jag texter till alla låtar :)

Vid 5 så kom Hanna tillbaka hit och sen åkte hela min familj hem till henne för glöggfest! Det var tevligt, vi fick lite kakor och sånt juligt. Lite käk blev det också, men sen var vi tvungna att åka hem för Kasper skulle åka på fotbollsträning.
Det var i stort sett det...
   Fick ingen bild på dig Moa ;)

Idol 2008

Skriver några inlägg om vad som  häntmedans jag inte skrivit. Josefine bjöd mig att följa med henne på Idol finalen i fredags. Det är så att hennes kompis pappa äger ett företag osv. så dom fick gratisbiljetter med egen louge (?)och allt. Det var jag, Josse, Jeanette (Josses mamma), två tjejer till, Nathalie och Jennifer och deras mamma. Det var jättekul.

Som alla redan vet så vann ju Kevin och han var grymt bra, tycker jag iallafall. Vi såg alla andra idoler också, lite coolt faktiskt. Vi hade ganska bra platser så vi såg allt :) Det var i stort sett det. Jag fick skjuts hem när det var slut.
  
Vinnarlåten

hehe, förlåt?

jag vet, sämst uppdatering men jag har faktiskt inte haft tid. Men det finns bilder i arkivet som kommer läggas ut imorgon då det blir grym uppdatering, med tonvis av bilder, låter bra intesant? ;)

Bloggen

Jag kommer verkligen ta bloggen i sista hand just nu. Är så mycket med jul, födelsedag, julklappar, vänner, skola och massa annat. Det blir så många inlägg som möjligt, men jag hoppas ni läser ändå :)

The goo goo dolls

You wait, wanting this world
To let you in
And you stand there
A frozen light
In dark and empty streets
You smile hiding behind
A God-given face
But I know you're so much more
Everything they ignore
Is all that I need to see

You're the only one I ever believed in
The answer that could never be found
The moment you decided to let love in
Now I'm banging on the door of an angel
The end of fear is where we begin
The moment we decided to let love in

I wish
Wishing for you to find your way
And I'll hold on for all you need
That's all we need to say
I'll take my chances while
You take your time with
This game you play
But I can't control your soul
You need to let me know
You leaving or you gonna stay

You're the only one I ever believed in
The answer that could never be found
The moment you decided to let love in
Now I'm banging on the door of an angel
The end of fear is where we begin
The moment we decided to let love in

There's nothing we can do about
The things we have to do without
The only way to feel again
Is let love in

There's nothing we can do about
The things we have to live without
The only way to see again
Is let love in

You're the only one I ever believed in
The answer that could never be found
The moment you decided to let love in
Now I'm banging on the door of an angel
The end of fear is where we begin
The moment we decided to let love in

Helsingborg jsm

Hej igen bloggen, jag har varit i Helsingborg och tävlat JSM hela helgen därför har det inte blivit någon uppdatering, men nu kommer en liten iallafall. Vi åkte på morgonen på fredagen och kom fram vid 6 tiden till helsingborg. Vi skulle tävla på lördagen och det gick inte så bra för hela laget, men jag är ganska nöjd med min prestation, stog på mina varv iallafall.

Vi lyckades inte komma till final, men då blev det desto roligare på lördagskvällen och söndagen. Vi var uppe ganska sent, snackade och hade roligt. Sen på söndagen så tittade vi klart på hela finalen öch sen gick vi snabbt som ögat till bussen och åkte hem. Det tog ca. 8 timmar hem och jag satt och pluggade till min redovisning som jag hade igår.

Knoppade nästan direkt när jag kom hem. På lördagen hade jag två redovisningar som gick ganska bra. På eftermiddagen tog jag det bara lugnt. Det var i stort sett det :)
  Kommer ännu fler bilder snart, men nu måste (!) jag sova...

Nacka forum

Skola som vanligt 8-2, allt som vanligt men jag var inte med på idrotten eftersom jag hade så j**la ont i nacken/skuldran. Känns fortfarande, men jag ska få lite massage sen, eller hur pappa? :) Efter skolan åkte jag hem och började arbeta med vårt idrottsteori arbete som ska redovisas på måndag. Jag ska redovisa svenska också, på måndag alltså. Vi kommer komma hem halv tre på natten på söndagen så jag får se hur pigg jag är på måndagen.

Det gäller att plugga på bussen hem till Skåne! Sen kom Josse hem till mig, vi gjorde klart arbetet och sen tog vi en buss till nacka forum och mötte Hanna. Vi var där en stund kollade runt lite, fannas faktiskt riktigt fina grejer i många butiker. Sen blev det en smothie från naked juice bar och guuud vad dom är goda! När jag kom hem var jag tvungen att packa och snart måste jag väl sova så jag orkar med helgen. Ha det bra så länge, kanske blir något inlägg innan jag drar iväg!
Dagens och kvällens outfit
   
  
Vilken tycker du var snyggast? :)

Tisdag, onsdag

Hej igen alla som läser, jag har inte haft tid att skriva i bloggen dom här två dagarna. Har varit mycket med gympan, skolan och vännerna och det går ju ändå först. Dessutom är jag såååå himla trött hela tiden och då överdriver jag inte, ska bli skönt med lite lov och få sova ut. Jag tänkte att jag skriver lite om tisdagen och onsdagen (idag) som jag missat ;)

Tisdag:
Då var det skola från 8-2 och vi gjorde inget speciellt, five a side (fotboll) på idrotten, jag sög. Det går helt okej när man spelar lite för sig själv, men på match går det alltid dåligt, haha det är inte riktigt min grej ;) Som jag skrev så är jag trött hela tiden så när jag kom hem så la jag mig i soffan och sov. Eller jag missade min buss så jag kollade lite H&M med mina vänner innan jag åkte hem. Jag hade totalt glömt bort att det skulle vara träning klockan 8, men som tur var så blev jag påmind precis i tid. Gick okej, inte mer. Sen var det snaaaark!

Onsdag: Samma som igår så var det skola från 8-2 (nästan varje dag), fast idag var det styrka/kondition på idrotten istället. Gud vad det var jobbigt, svettades som en gris, men det ska man ju göra! Haha, kanske inte så fräscht dock. Jag hade matte-prov också som gick jättebra! Eller det kändes bra får se hur resultatet blev :) Sen drog vi till H&M igen efter skolan, vi är verkligen stammisar där. Jag hade glömt ledighetslappen hemma (ska till helsingborg och tävla på fredag) så jag fick åka hem laga mat, fixa mig inför träningen och sen åka illbaka med lappen till skolan. Sen gick jag till skolan lämnade lappen, käkade lite mat, köpte julklappar och sen var det dags för träning. Vi körde träningen som om det skulle vara tävling och det gick ganska bra för mig. Har sträckt mig i axeln/skuldran som gör skitont, men det går nog över. Annars har det inte hänt så mycket, ska bara bänka mig framför tv:n och glo på Grey's anatomi.
Tisdagens outfit
   Klicka!
*"Jeans" tights gina tricot
*Kofta H&M
*Skor converse all star
*Linne gina tricot
*Örhängen H&M

Dagens bästa låt

Goo goo dolls - Iris

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

I just want you to know who I am
I just want you to know who I am
I just want you to know who I am
I just want you to know who I am
Grym låt!

Måndag

Herregud vad tiden går fort, det är redan 1 december och snart jul och min födelsedag, JIPPI! Haha, snart blir jag tretton gud vad det ska bli skönt! Hursomhelst, tillbaka till nutid. Idag var det ju skola igen efter en superkul helg. Som jag nämt några gånger förut så har jag jätteslappa måndagar, men ändå lyckas jag bli trött till träningen? :/

Vår mentor var sjuk så vi hade varken mentorstid eller slöjd vilket blir sammanlagt två timmar + lunch efter, men som vanligt så tvingar Kjärstin oss att ha lektion, men det var rätt chill ändå. Jag hann precis med bussen som gick halv två och sen tog jag det bara lugnt tills träningen.

Var verkligen skittrött, seg och allt dåligt man kan vara på en träning, förlåt alla, men jag försökte väl så gott jag kunde. Gick hyffsat :/ Nu sitter jag bara vid datorn och väntar tills "Boston tea party" ska börja, haha ska vara ett helt pogram bara om sex, missa inte det klockan 21.55 ;)
Dagens outfit
 

Förlåt för dåliga bilder, men tog en outfit i all hast!
*Lila kofta H&M
*Tubkjol/klänning gina tricot
*Skor DinSko
*Skärp mammas
*Tights H&M

RSS 2.0