Camp Rock

Har precis sett klart filmen. Den var as bra, men är så jävla irriterad att dom aldrig kysste varandra! Får typ damp här! Dom stog sådär nära varandra och bara glodde på varandra, varför kunde dom inte bara kyssa varandra. Det var det ända som var dåligt :( Det var ju värsta kyss läge... Haha, men det är väl klart att dom skulle kysst varandra, det är ju film ;) Och NICK JONAS är så jävla snygg, eller mest söt, men ändå! Okej, det blev ett lite konstigt inlägg, men har inget annat för mig så varför inte ;)
  

...

Man har faktiskt problem med att hitta på rubriker ibland ;) Moa och jag var tvungna att gå upp halv 9 idag eftersom träningen började halv 10. Vi var lite sega, men det var ju bara att gå upp och käka frukost och sen byta om. Vi fick skjuts av hennes pappa och vi kom nästan precis i tid :) Vi har alltid en timme dans på lördagar och sen vanlig träning (gymnastik för er som inte vet).

Och nu har Maria fått för sig att vi ska springa en stund varje lördag för att få bättre kondition. Det var ju inga problem, eftersom vi har sprungit lite i sommar ;) Vi sprang inte så långt, men Jag, Josse, Lykke och Carro kubbade hela vägen så det blev ju lite jobbigt ändå.

Sen var det träning i tre timmar till, efter dansen alltså. Det gick väl inte så bra, eller okej, vi körde inte så mycket svåra volter. Pappa kom och hämtade mig på motorcykeln när träningen var slut. Jag ringde ingen eller så för jag var ju iväg hela igår och ska ju med Hanna imorrn så kunde lika bra ta det lite lugnt idag.

Köpte två tidningar i centrum och lite godis såklart! ;) Nu ska jag se på den nya filmen "Camp rock". Får se om den är bra. Jag kollade i mammas garderob lite idag och hittade en söt rosa skjorta (inget kort på den) och ett jättesnyggt skärp :)
 
Har alltid velat ha ett tjockare svart skärp så det var ju perfekt! :)

Kräftfiskning med Moa

Jag skrev ju för att tag sen att jag skulle iväg och fiska kräftor med Moa och det var det jag gjorde igår. Jag började ju skolan vid ett igår och vi hade bara en lektion för vår mattelärare kom inte. Så vi slutade typ halv tre. Jag hade värsta bagen med massor med grejer. Jag skulle ju först till dansträningen, sen fiska kräftor, sova över hos Moa och sen träning dagen efter. Ni förstår hur mycket packning jag hade med mig till skolan.

När vi slutat så gick jag, Moa, Sofia och Josse gick till centrum och kollade i några butiker (tror jag) och Moa skulle köpa en grej också. Jag hade inte hunnit käka nån lunch innan skolan och skulle inte få nån middag förän efter tre timmar så jag köpte en sallad. Jag bara älskar ICA's pastasallader. Helst kräftsjärtar eller räkor (ej med majs då :P ). Dom är nog inte så nyttiga, men men :)

Sen så åkte vi samma buss som Lykke och Moa till träningen så vi fick lite sällskap, alltid kul ;) Precis när vi hoppat av vid Lummergången så kommer Josses pappa hem så vi fick skjuts till dalskolan. Vi slapp gå från busshållplatsen alltså :P Det gick helt okej på dansträningen, lite flammsigt, men jag blir alltid flummig på våra dansträningar :)

Direkt efter träningen kom Moas pappa och vi åkte iväg till kräftstället, jag vet inte äns vart vi var någonstans jag bara följde med. Var ju med förra året också, men har fortfarande lika dålig koll :S Det blev ganska många kräftor, ungefär 30. Vi fick korv till middag och sen lite fika också.

Vi var där tills typ halv tolv och sen åkte vi hem. Vi satt vid datorn i en kvart innan vi sov. Jag somnade som en stock! Var fett trött. Får skriva om idag i ett annat inlägg, det här blev lite långt ;)

 
Påväg till träningen
 
Lite kräftor, visst ser dom äckliga ut :S

Loggbok och mappar

Såhär ser loggboken och mapparna som jag köpte igår ut :) Gillar loggboken jättemycket men den var lite repig så jag tvekade på att köpa den, men gillade färgen och innehållet så mycket så jag köpte den ändå!

 
Allt köpt på Bokhandeln i Tyresö centrum:
* 5 mappar för 49Kr
* Loggbok 109Kr

Torsdag

Idag började "riktiga" skolan med vanliga ämnen och så, men eftersom vi har nya lärare blev det mest att man sa vad man hette och dom delade ut läroböcker. Det var alltså inte så jobbigt. Dessutom så hade vi halv dag idag, så vi började 8 och slutade runt 11. Vi har halvdag imorrn också, men då börjar vi ett istället och slutar 3. Lennart har ju slutat så vi slipper honom i matte och no iallafall. Han sög verkligen.

Vi hade bara tre ämnen idag och bara en av dom lärarna var nya, hon verkar ganska bra. Efter skolan så skulle jag, Olivia och Josse göra nåt. Vi tog bussen hem till mig och hemma så spelade vi mest basket. Byggarbetarna var där så vi drog hem till Olivia istället. När vi hoppade av bussen så var det några kineser som glodde as mycket på oss. Haha, det var kul. Vi tänkte kasta äpplen på dom, men precis då kollade dom bak, haha omoget jag vet :)

Vi tyckte det var kul iallafall ;) Hos Olle (Olivia) så körde vi lite straffar (fotboll) upp på studsmattan, as kul för man kan ju slänga sig. Dom skulle ha träning på kvällen och dom åkte tillsammans från Josse, påvägen så hoppade vi av vid centrum för jag skulle köpa lite skolgrejer.

Hittade en snygg loggbok och några pärmar. När jag var klar åkte jag hem och fick käk direkt :) Små pizzor typ, MUMMS :) Jag kom när en film precis börjat och den var såååå bra. Jag började gråta ett tag där. Vet ite vad den hette och orkar inte förklara mer än att det handlade om några från gettot som får en lärare som hjälper dom att bli någonting. As bra!
Nu har jag inge mer att skriva, Puss och kram skumbanan :) Olivia lärde mig det idag ;)

 

Dagens outfit

Som rubriken säger, det här hade jag på mig idag :)
 

Man ser inte så bra, men det här har jag på mig:
*Skor Stadium
*Jeans Cheap Monday
*Linne H&M
*Smalt svart lackskärp Glitter
*Skinnjacka Carlings

Onsdag 27/8-08

Idag hade vi en så kallad mentorsdag, vi fick reda på vilken av mentorerna vi skulle ha. Sån otur som jag har så fick jag ju Annica såklart. Aja, det är väl bara att stå ut och försöka smöra lite så man blir omtyckt ;) Eftersom Annica är sy slöjdslärare så satt vi i syslöljden och "pysslade" lite. Haha, man skulle göra en egen framsida till sin mentorsbok.

Sen efter lunchen så spelade vi brännboll. Snacka om att alla var oseriösa. Skulle Olle (stränga idrottsläraren) varit där så skulle vi inte vart så det kan jag lova. Sen tog jag bussen hem och nästan direkt när jag kom hem så la jag mig och sov tills träningen började. Gick inte sådär jättebra på träningen, men jag tog verkligen ut mig på friskis passet i slutet. Svettet bara rann och självklart satt alla bandy killar på läktarn :/ Not good.

Nu har jag duschat och så. Jag kommer vara helt uppbokat i helgen känns det som. Moa frågade om jag ville följa med och fiska kräftor på fredag och sen sova där tills lördag ocg jag fick för päronen så, så blir det nog. Var med henne förra året och det var kul :) Och sen på söndag så frågade Hanna mig om jag ville följa med på en sån där modegrej. En modevisning, typ plaza (en tidning) höll i det eller nåt sånt.
Hennes pappa är vip medlem på nk så han får sånna inbjudningar ibland. Det blir nog kul, kanske träffar några kändisar vem vet?

God natt!

Drottningholm

Orkar inte skriva så mycket idag, men vi var iallafall på drottningholm med sexorna och gick en naturstig. Det är ju långt dit så vi åkte buss och tvärbana och gick lite i nästan 1 och en halv timme :S Sen så var det enda man gjorde där vbar att svara på frågor på en naturstig och käka matsäck... BORING! Jag och Moa tog lite sköna bilder, hon har inte hunnit skicka dom än, men lägger upp dom sen.
Puss

Lite från idag

Idag var det skola igen. Vi började vid 9 och slutade typ 20 i 2. Det enda vi gjorde var att rita bilder till affischer (stavning?) om värdegrunden. Hur ska man kunna rita en bild till "Bra arbetsmiljö", "Trygghet" eller "Respekt"? Och det underlättade ju inte att jag suger på att rita, har alltid gjort och kommer alltid göra :/

Efter skolan så cyklade jag hem och sov en stund innan träningen. Man blir så seg av att sova, men var så jäkla trött. Sen tränade jag i tre timmar, tills 8 alltså. Det gick ganska bra, körde några tzukor iallafall :) Brukar vara lite rädd för det så det är ju bra. Annnars har jag inte gjort nåt speciellt ;)

Imorrn blir det drottningholm med 6:orna, BORING! Vi ska typ gå naturstig+att det tar en evighet att åka dit :(

GOD NATT!
Nu funkar det att lägga in youtubeklipp, så här är dagens låt :)
This was never the way I planned,
not my intention.
I got so brave,
drink in hand.
Lost my discresion
Its not what, I'm used to.
Just wanna try you on.
I'm curi-ous for you,
caught my attention.

I kissed a girl and I liked it,
the taste of her cherry chapstick.
I kissed a girl just to try it,
I hope my boyfriend don't mind it.
It felt so wrong,
it felt so right.
Don't mean I'm in love tonight.
I kissed a girl and I liked it.
(I liked it)

No, I dont even know your name,
it doesn't matter.
Your my experimental game,
just human nature.
It's not what good girls do.
Not how they should behave.
My head gets, so confused.
Hard to obey.

I kissed a girl and I liked it,
the taste of her cherry chapstick.
I kissed a girl just to try it,
I hope my boyfriend don't mind it.
It felt so wrong,
it felt so right.
Don't mean I'm in love tonight.
I kissed a girl and I liked it.
(I liked it)

Us girls we are so magical.
Soft skin, red lips, so kissable.
Hard to resist,
so touchable.
To good to deny it.
Ain't no big deal,
it's innocent.

I kissed a girl and i liked it,
the taste of her cherry chapstick.
I kissed a girl just to try it,
I hope my boyfriend don't mind it.
It felt so wrong,
it felt so right.
Don't mean I'm in love tonight.
I kissed a girl and I liked it.
(I liked it)

Klackskor, klackskor, klackskor :)

Har kollat runt lite på nätet och här är dom snyggaste pumpsen som jag hittade :)


Lite sunkig kvalite, men men...

Ältafestivalen

Idag var det dags för lördagsträning igen. Började halv 10 som vanligt och jag var skittrött fastän jag gick och la mig vid typ 10 igår. Vi hade sedan träning i 4 timmar och sista timmen hade vi ett friskis pass också :/ Jobbigt, jobbigt, men man lär ju inte bli tjock iallafall och det är ju bra :)

Jag hade inte planerat något till eftermiddan, men efter nån timme så frågar Hanna om jag vill va med henne och Moa. Moa skulle sova där för dom två, jag och alex(andra) skulle gå på grönan imorrn, men jag fick inte slösa mina pengar för päronen :( Fast jag kom dit och var bara där på kvällen.

Det var typ ältafestivalen så vi gick dit och kollade. Det var inget speciellt där, man kunde rida små hästar, hoppa hoppborg, köpa godis, en loppis, musik, typ rockband och lite sådär. Vi gjorde så mycket av sakerna, men vi hade kul ändå :D Alex kompis Lovisa var också med, jag har träffat henne innan när vi var på grönan förut så vi kände typ varandra.

Hon e snäll :) Vi var en stund hemma hos alex också och spelade lite gitarr, alex och Lovisa är jätteduktiga, men inte vi andra :) Åkte lite på Hannas ripstick (nästan som en skateboard, fast man vevar för att komma fram, skitkul), jag sög när vi åkte i halmstad, men nu gick det mycket bättre. Klara att åka ganska långt och att komma upp själv och det var typ tredje gången jag åkte i hela mitt liv :)


Pappa kom och hämtade mig vid 10 och nu kollar vi på en film och tar det lite lugnt, snart ska jag väl sova är faktiskt trött. Glömde nästan att skriva att när vi var nere på festivalen så fanns det ju en loppis och där så fick vi välja varsitt skärp. jag var självklart den enda som kollade och jag hittade ett jättesnyggt i en fin färg, visar en bild :)

 
Fick inga bilder på Alex och Lisa
 
Älskar färgen och jag fick det gratis *STOLT*

...

Orkar inte skriva så mycket idag, vi var på skansken typ hela dan och sen klockan 4-6 hade jag dans träning. Nu håller jag på med Itunes och min Iphone :) Hare så bra, skriver imorrn

Allt från idag

Som sagt idag var det fotbollsturnering på bollmoravallen. Orkar inte skriva så mycket om det, vi torska, inte för att jag spelade så mycket var mest bänkvärrmare :) Skämde inte ut mig alltför mycket eftersom jag inte spelade så mycket.

När vi hade slutat så gick jag, Moa, Josse och Sofia till donken och köpte en glass var, mums! Följe dom till bussen och sen var jag tvungen att cykla hem i ösregnet, blev inte lite blött :/ Var bara att byta kläder när jag kom hem och sen så sov jag och mamma lite, vi vbar as trötta, men kommer väl inte kunna sova ikväll.

Pappa ringde och sen så skulle vi åka till kakel specialisten och möta honom där. Vi skulle kolla på kakel, handla mat och titta (köpa) tv och en telefon till mig.

Så vi kollade runt lite på kakel specialisten vid Globen och sen åkte vi till sickla och kollade på tv. Det fanns ett litet stånd med telia där, jag skulle kanske få en iphone och telia är ju dom enda som har dom. Tyvärr så var det slusålt hos dom och vi hade bestämt oss för att köpa en iphone så min  snälla pappa tog motorcykel i ösregnet och åkte till farsta och köpte mig en iphone.

Jag skulle ju egentligen fått den där andra telefonen som jag visade, men det blev strul med att byta telfonnummer och så, men nu har jag ju en iphone så jag är bara glad :) Nu håller jag på och fixar med telefonen, den är så gryyymt häftig har verkligen alla funktioner som finns. Det var typ allt hare så bra allihopa (inte för att ni e så många som läser, men ändå)

Såhär blöt var jag när jag kom hem :(


Jag kommer sälja min ipod touch nu när jag fått en iphone, så är det någon som är intresserad så säg till...

My clothes

En outfit som jag hade för några dagar sen och har glömt bort att lägga in...

 
 Förlåt för suddiga bilder, är lite skakig :S

Här har jag köpt det:
*Gladiatorskor från vaga bond
*Shorts från H&M
*Blommig top från en butik i Kalmar, minns inte namnet
*Solglasögon från Åhlens

Första skoldagen avklarad

Nu är ett hårt träningspass och första skoldagen avlsutad. I skolan gjorde vi inte så mycket, typ upprop och sen fick vi lite papper och sånt också. Vi började ett och slutade typ halv 3. Sen tog jag bussen hem från centrum. Klockan 5 åkte jag till träningen och tränade i 3 timmar.

Jag måste gå och duscha nu, ska upp vid halv 8 för fotbollsturnering hela dan, kommer skämma ut mig fotboll är inte riktigt min sport :S

GOD NATT!


Snart skola

Gud, snart ska jag till skolan igen, ska ju bli kul att träffa alla igen, men sen blir det inte så kul att börja plugga :S Jag är nog lite nervös, var ju så länge sen man träffade alla. Vi börjar 1 och sen är vi nog inte där så länge, så jag kanske skriver ett inlägg innan träningen. Hare så bra så länge, puss

eeehhh en rubrik?

Ja, det blir lite svårt att komma på rubriker ibland. Idag så skulle vi iallafall iväg till farsta för att köpa lite grejer till Kasper och så. Kasper gnällde ju som vanligt, han hatar att shoppa :S Vi var där en stund, jag köpte bara en t-shirt att ha på idrotten för 49 spänn och Kasper köpte typ en vattenflaska och ett par strumpor, så det blev inget speciellt.

Sen handlade vi mat och sen åkte vi hem igen. Sen på tv så var det ju höjdhopp i OS med Stefan Holm och sådär så då kollade jag på det, fast det gick ju inte så bra för honom. Jag hade typ ingen aning om vad jag hade för grejer i gaderoben, så jag tyckte att det var dags att rensa och städa rummet.

Hade min Ipod i öronen och satte på dom mest skrikigaste låtarna jag har och sjöng så högt jag kunde, ganska kul faktiskt  :) Sen har jag inte gjort något speciellt, försöker hitta en fin bild till min header och imorgon börjar skolan, det känns fett konstigt :/

Min kära ipod touch :)


Mina köp från igår

 
 
 

Här har jag köpt det:
*Tubkjol/tubtop/tubklänning från Gina tricot 29kr
*Solglasögon från Åhlens 79kr
*Strumpbyxor från H&M 79,50kr
*Väska från Åhlens 149kr
*Jeans från U-turn 499kr
*Mormor hade det hemma, så jag fick det, TACK!

Jag säger bara tre ord, JAG ÄLSKAR REA!

Sickla shopping

Josse och jag bestämde, eller pratade om att vi skulle göra nåt idag och så blev det. Vi bestämde att vi skulle bowla i sickla och sen gå och kolla runt lite. Vi åkte in runt 12 och då kom vi dit typ kvart i 1. Bussen stannar ju nästan precis utanför bowlingen så vi gick och bowla först. Det är ju nånting man inte gör så ofta, så det var ju lite kul :)

Vi bowlade iallafall och jag såg skitkul ut, en ganska kort klänning med strumpbyxor och bowlingskor är inte så snyggt bara så att alla vet :) Jag vann och det gick skitbra faktiskt, fick spare eller strike på alla slag utom 3. Fast det gick bra för Josse också. Sen gick vi runt och kollade överallt typ.

Sen blev Josse jättehungrig så då ville jag köpa en sallad, men hon protisterade (stavning?). Det slutade med att jag köpte en sallad och att hon köpte nacho chips och jordgubbar, vilken blandning jag vet. Jag hittade lite smått och gått som jag är nöjd med iallafall.

Vi halv 4 gick vi mot bussen, så att vi skulle hionna till träningen som började 5, det tar ett tag att åka och bussen går inte så ofta. Då åkte vi mot tyresö och kom fram lite tidigt, så vi gick i centrum ett tag innan vi gick in och bytte om och så. Josse skulle på ett fotbollsmöte typ så hon gick dit vid 5 och sa att hon skulle komma efter typ en timme, men sen hann hon inte.

Vi körde bara stationer och styrketräning på träningen och det är ju inte speciellt kul, men det gick väl helt okej. Eftersom  jag hade köpt lite grejer så kunde vi inte åka motorcykel och mamma hade bilen så jag fick skjuts av Tobbe, Frida och Sofia hem istället. Nu på kvällen käkade jag lite, duschade, satte på mig kläder, tog kort på det jag köpt och nu måste jag sova, få in lite rutiner tills skolan börjar...

 
Ingen vidare bild på mig, men vad gör man inte för att ha en blogg med bilder i :)

Midnattsloppet

Pappas broscha fyllde 50 för inte så länge sen och då fick han i present, eller en av presenterna, att han och alla dom andra syskonen skulle springa midnattsloppet tillsammans och igår var det dags. Ni kanske förstår varför jag inte skrev igår, kom hem vid halv tre. Hursomhelst så skulle vi samlas och käka middag hemma hos Eva och Björn (syster till pappa och hennes man). Det blev chilli con carne, verkligen inte min favorit, men det är väl bara att käka och vara tyst.

Loppet började vid halv 11 vid zinkensdamm så vi åkte dit run t 9 tror jag. Jag, mormor, mamma, Kasper och Pia (pappas broschas fru) skulle stå vid medborgarplatsen först och sen gå bort mot mål som även det var vid  zinkensdamm. Så vi stod där till dom kom och sprang förbi där, men vi såg bara pappa och Eva.

Sen så gick vi bort mot mål och såg när alla kom imål utom Eva för hon kom lite senare än dom andra. Pappa kom först *stolt*, sen kom Matte och sen Lotta, Maggan och sist Eva. Pappa sprang snabbare än vi trodde :) Sen efter loppet så åkte alla hem till Margareta och Gunnar och käkade pyttipanna. Sen direkt när vi kom hem så slockna jag.

Idag så vakna jag vid 11 och sen kolla jag om det var nån som kunde göra nåt, men alla var upptagna och så. Jag behöver ju en ny telefon och dom har sagt att jag ska få det i augusti eftersom mitt abonnemang har gått ut så jag och pappa tog motorcykeln till farsta och kollade på telefoner.

Mormor åkte hem idag också :(  Jag var jättesugn på en Iphone, men dom är så dyra och jag har ju en Ipod touch, men skulle vi köpt en Iphone skulle jag ju såklart sålt den. Fast den telefonen som jag ville ha innan jag ville ha en Iphone var mycket billigare nu så vi köpte den, men jag har inte fått den än eftersom jag måste byta från telenor till telia. Sen har jag bara tagit det lugnt. Vi tittade på kung fu panda också, den var faktiskt ganska bra :)
Nu kan jag inte skriva mer, hare gött!

        Fast inte telenor utan telia :) 


Några inköp från dom senaste dagarna

 


*Väska Wedins 399kr
*Klacksko DinSko 499kr
*Tygsko Stadium 60kr, 100kr rea på 249, sen halva reapriset och tillsist en rabattkupong på 20% :)

Dagens (kvällens) outfit

 

Här har jag köpt det:
*Skor DinSko
*Tights H&M tror jag
* Tunika/klänning Gina tricot
*Kofta H&M

Sorry

Håller på och fiuxar och trixar lite med bloggen, så det kommer kanske se lite konstigt ut innan det är klart ;)

Dagens outfit

 Sen blev det lite kallt, så det blev en blå kofta också
 

Idag hade jag på mig:
*Gladiatorskor vagabond
*Jeans cheap monday
*Tubtop/tubkjol Gina tricot
*Väska marknad i Blekinge
*Kofta vero moda




Ung 08

Idag så hade jag, Hanna, Josse, Sara och Lykke bestämt att vi skulle åka in och kolla vad Ung 08 va för nåt. Vi skulle mötas klockan 12 på gullmars och mamma skulle träna i globen klockan 12 så hon och jag åkte in lite tidigare och tittade lite i globen. Jag köpte en jättesnygg väska, men jag hittade en till som nästan va ännu snyggare, men tyvärr kostade den 995kr så det gick ju inte. Ni får se väskan sen.

Sen så travade jag ner till bussarna och mötte allihopa, förutom Hanna som vi mötte vid slussen påvägen till Kungsträdgården. När vi kom dit så gick vi runt och kollade lite först och sen gick vi bort mot "festivalen" eller v ad det kallas. Det var massa stånd som man kunde göra olika grejer på, typ guitar hero, dans och massa konstiga grejer. Inte jättekul, men inte tråkigt heller.

Sen så gick vi runt och kollade i lite olika affärer och så. Påvägen hem så hoppade vi av i gamla stan och tog en fika, ganska mysigt faktiskt. Sen så gick vi upp till slussen och tog tunnelbanan därifrån. Från gullmars så tog alla olika bussar. Nu har jag bara glott tv, käkat middag och bara tagit det lugnt.

P.S. Mormor kommer hit imorgon, kul :) Och då blir det nog lite shopping också och det är ju alltid kul ;)
Hare gött!

 
Lykke gillar inte att åka hiss så hon blev inte med på bild...



Lösnaglar, inte bra för bloggande :S

Jag har inte hunnit sitta vid datorn så mycket så det har inte blivit så mycket skrivet. I måndags så var jag med Moa, Lykke, Hanna och Josse. Vi gjorde inget speciellt och sen på kvällen så åkte vi buss in till träningen.

Idag så har jag varit med Josse hemma hos henne. Jag cyklade dit och sen så tog vi bussen till centrum för att köpa lösnaglar. Sen satt vi och pillade med det ett tag. Det blev inte så jätte lyckat, jag sög på det, men aja det var ju första gången. Jag kan typ knappt skriva med dom, fastän jag filade ner dom asmycket :S

Sen badade vi på krusbodabadet en stund också, annars gjorde vi inget speciellt. Sen klockan 6 så skulle Hanna och hennes mamma och Lykkes familj komma hit på middag och så. Det var trevligt. Nu kan jag inte skriva mer, haha jag suger på att skriva i lösnaglar ;)

Hemma igen

Kom hem från Halmstad för kanske en halvtimme sen efter 5 timmars bilresa. Vi har haft det superkul där och gjort massor med grejer. Igår så var det ett kalas hos en av deras kompisar som hette Björn, han fyllde 14. Vi gjorde inget speciellt där, käkade mat, efterrätt och bara typ satt där. Vi kände dom ju inte så vi kunde inte göra så jättemycket.

Vi hade tagit med oss badkläder eftersom vi ville bada sen, men först sa Hannas föräldrar att vi inte fick bada eftersom det blåste så mycket och att det var strömt vatten. Så då gick vi ner och kollade (dom bor i Tylesand, så dom har nära till vattnet, alltså Björn och dom) vad det var för flagg och sen gick vi upp igen. Hursomhelst så slutade det med att Björn och hans mamma och pappa och Lisa följde med och badade. Skönaste badet i år, det var skithöga vågor, askul!

Sen på kvällen vid halv 7 så var det typ tex mex kväll eller vad man ska kalla det. Alla på gården hade gjort några rätter (mexikanska förstås) var och sen åt man av allt. Det var kul och god mat. Sen så gick Jag, Hanna, Sara, Hampus och Adam in och tittade på Jumper. Har haft den hemma, men aldrig sett den. Den var jättebra.

Idag så gick vi upp vid 9 och började packa och så. Sen vid 10 ungefär så åkte hemåt och nu är jag hemma. Hanna och Katarina kommer komma hit på middag sen ikväll också.
Puss puss

Allt fint jag såg idag

När vi gick på stan idag så hittade jag lite olika grejer som jag verkligen gillade, fast jag inte hade råd att köpa. Tänk om man var stenrik för en dag och sen fick behålla allt man köpte, fan vad det skulle vara bra :) Och sen blir man så sur när man inte kan köpa det ,man hittar för att man inte har råd! Aja hursomhelst det här såg jag idag...

  
Supersnygg klacksko från DinSko 499:-   Kort kjol med hög midja från Åhlens 249:-
  
Så j***a snygga brillor från Åhlens 99:-      Ett par till brillor från Wedins accent 99:-
  
Snyggt armband från H&M 29,50:-              Lösnaglar från H&M 79:-
   Fint, eller vad tycker ni?
Ögonbrynspenna från H&M 24,50:-

Från Halmstad

Hejsan alla ni som läser min blogg, inte så många men ändå :) Jag har inte haft lust eller ork att skriva dom senaste dagarna, men kortfattat så har jag mest varit med mina kära vänner och haft lite kul ;) Haha, låter lite gammalmodig. Nu är jag iallafall i Halmstad hos min kompis Hanna på hennes landställe. Sara Åkerlund är också här

Vi har haft det as kul än så länge. Jag och Sara flög hit igår klockan 9 gick flyget. Saras föräldrar och Sara såklart hämtade mig klockan 7 så jag var tvungen att gå upp klockan 6, gäääsp! Var verkligen as trött, men blev lite piggare senare på dagen. När vi om fram till Frösakull så cyklade vi lite tandem cykel och sen så cyklade vi till strandem och badade ite. Det var varmt fastän det var havet.

Sen cyklade vi till Riccardos och köpte italiensk glass, fanns massor med sorbe, mumms! :) Vi badade en gång till lite senare. Idag har vi åkt in till stan och gick runt och tittade lite. Jag hittade massor av snygga kläder, fast är som sagt pank. Kommer att skapa en ny kategori där ni får se vad jag hittat, men inte köpt.

Klockan halv två så åkte vi buss hem. Sen var det os invigning och snacka om att kineserna måste ha tränat. Det var as komplicerade saker dom gjorde. Ikväll så blir det bio, sex and the city och kanske ett kvällsdopp efter det :)

Några bilder
 
 Hare bra! puss puss

Fortfarande trött

Jag har varit lite seg dom senaste dagarna och inte haft lust att skriva i bloggen, men jag tänkte att jag skulle skriva lite om dom dagar jag inte hunnit skriva om tidigare.

Lördag: Jag försökte sova så länge som jag kunde, men tyvärr så kunde jag bara sova tills typ 10 (kommer inte riktigt ihåg). Jag var ganska trött och det var inte så jättebra väder längre. Det hängde typ regn i luften. Då fick jag en snilleblixt att vi kunde gå på bio :) Jag började prata med Moa på msn och sen så ringde Josse också. Moa skulle typ vara med Alex så hon följde också med. Vi hade bestämt att vi skulle Mamma mia i Sickla klockan halv 4. Moas mamma körde oss och hon hämtade mig och Josse i centrum klockan två. Dom hade redan köpt biljetter eftersom det inte fanns så många kvar, så vi gick och tog ut biljetterna och sen gick vi och kollade i lite affärer. Haha Alex orkade inte titta och fick släpa med mig till Willys för att vi skulle köpa godis. Sen när vi precis hade betalat så såg vi att klockan redan var 20 över tre, så vi fick gå as snabbt till bion för att hinna. Sen vid halv 4 började filmen. Den var faktikt jättebra! Efter filmen åkte vi kommunalt (stavning?) hem. Senare på kvällen så tog jag det bara lugnt med godis och tv.


Söndag:
Även på söndagen så försökte jag sova så läng jag kund eftersom jag fortfarande var trött. Det lyckades sådär, vaknade väl någongång vid tio. Sen snackade jag med Josse och sen cyklade jag hem till henne. Hemma hos henne så badade vi i krusbodabadet, spelade lite basket, gjorde lite pancakes och kollade på en film. Vid typ halv 6 så ringde min pappa och sa att han skulle ut och springa och då sa jag att jag ville följa med. Så han tog med sig springgrejer till mig och sen så möttes vi i alby och medans jag knöt skorna så började han springa. Han hade väl hunnit kanske 500 meter när jag började springa. Sen vid kolardammarna (sprang 4km spåret), eller en liten bit framför kolardammarna så kom jag ikapp pappa och sprang om honom :) *STOLT!* Hihi, jag tog tid och jag sprang på 21 och en halv minut. Ganska bra för att vara mig. Sen käkade vi middag och på kvällen brände pappa ut en film. Morgan pålsson och sen någonting efter, den var iallafall asbra! Haru inte sett den så se den, han är så jävla sköön! Sen så sov jag!

Måndag: Jag låg i sängen och drog mig ganska länge idag och senare på dagen så tog jag det bara lugnt. Låg i soffan typ. Jag har alltså inte gjort någonting på hela förmiddagen, men klockoan 5 så var det iallafall gympa träning så jag gjorde nåt. Vi tränade tills 7 och det gick ganska bra. Sen så fick jag cykla hem i regnet :( Nu orkar jag inte skriva mer och ingen orkar nog läsa mer heller...


Lite om Katrineholm

Det är såhär att jag har varit borta i en vecka på ett gymnastik läger i Katrineholm. Vi åkte dit på fredag morgon och kom hem fredagen efter, vid 8 (på kvällen alltså). Alltid på Katrineholmslägret så brukar vi träna as hårt och typ aldrig vila, men i år så hade dom gjort så att vi hade lite mer fritid. Jättemånga föräldrar hade klagat och dom försöker nog vara lite snälla eftersom måna funderar på att sluta. 

det var lite mindre träning och lite mer tid över till att bada i sjön, bowla och bada i innomhusbadet. Det har varit skitfint väder hela veckan. Det gick ganska bra för mig på gymnastiken. Körde blandannat hel in hel ut, men det var typ det ända svåra jag körde. Det är ganska sunkiga hallar där och typ ingen ansats till gropen så man kan inte köra så mycket.

Det finns inte så mycket mer jag kan skriva, det var kul men när jag kom hem var jag helt slut! Jag kommer skriva lite senare idag också! P.S. Jag och Sara Å kanske kommer åka ner till Hannas landställe i Halmstad på onsdag, hoppas att det funkar!

Alla bilder


Nu är jag hemma

Rubriken säger mycket av det jag tänkter skriva. Jag är helt utmattad och super trött efter en veckas hård träning. Skriver bara att jag är hemma nu och att jag skriver mer imorgon. Ha det bra!

RSS 2.0