Allt från idag

Som sagt idag var det fotbollsturnering på bollmoravallen. Orkar inte skriva så mycket om det, vi torska, inte för att jag spelade så mycket var mest bänkvärrmare :) Skämde inte ut mig alltför mycket eftersom jag inte spelade så mycket.

När vi hade slutat så gick jag, Moa, Josse och Sofia till donken och köpte en glass var, mums! Följe dom till bussen och sen var jag tvungen att cykla hem i ösregnet, blev inte lite blött :/ Var bara att byta kläder när jag kom hem och sen så sov jag och mamma lite, vi vbar as trötta, men kommer väl inte kunna sova ikväll.

Pappa ringde och sen så skulle vi åka till kakel specialisten och möta honom där. Vi skulle kolla på kakel, handla mat och titta (köpa) tv och en telefon till mig.

Så vi kollade runt lite på kakel specialisten vid Globen och sen åkte vi till sickla och kollade på tv. Det fanns ett litet stånd med telia där, jag skulle kanske få en iphone och telia är ju dom enda som har dom. Tyvärr så var det slusålt hos dom och vi hade bestämt oss för att köpa en iphone så min  snälla pappa tog motorcykel i ösregnet och åkte till farsta och köpte mig en iphone.

Jag skulle ju egentligen fått den där andra telefonen som jag visade, men det blev strul med att byta telfonnummer och så, men nu har jag ju en iphone så jag är bara glad :) Nu håller jag på och fixar med telefonen, den är så gryyymt häftig har verkligen alla funktioner som finns. Det var typ allt hare så bra allihopa (inte för att ni e så många som läser, men ändå)

Såhär blöt var jag när jag kom hem :(


Jag kommer sälja min ipod touch nu när jag fått en iphone, så är det någon som är intresserad så säg till...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0